Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Tak jsem na tyden OFFLINE :)

o Navštíveno 563x o
o 10.01.2010, 08:16 | Knightey-
Za chvili razim sluzebne autem do Italie. Tak cca tyden tu nebudu :)
Se tu mejte hezky ale ne lip jak ja :D
PS: doufam ze se tam dostanem pres ty Alpy :D

o 10.01.2010, 08:30 | Petura
jindy bych ti tu cestu záviděl, protože se mi jízda přes Alpy moc líbí, ale v tomhle počasí ti to ani trošíčku nezavidím...
takže šťastnou a pohodovou cestu
o 10.01.2010, 09:48 | ibizman
hlavne dobre dojed tam i z5...
o 10.01.2010, 10:00 | AllInOne
hlavně vopatrně a foto! :o)
o 10.01.2010, 10:08 | P3RF3KT
jj stastnou cestu, drzim pest a pošli ahc spolecnej pohled :)))
o 10.01.2010, 13:56 | Only_One
no jestli jedeš 4kolkou tak naprosto v pohodě
o 11.01.2010, 00:38 | Knightey-
Takze, chtel jsem jet svoji A6 ale ta je ted v servise.
Takze se jelo sluzebni A6 r.v. 98 a motor 1.8 20V turbo.
Auto na tachu ma temer 300000km ;) stav auta silenej a neni to v quattru ani automatu :( a zimaky cca 3mm...
kurva jak jsem si odvykl radit uz :D
jinak cesta temer 1000km. Ode me do Prahy po dalnici od Mnich. Hradiste cesta silena! Max po dalnici 70km/h jen vyjete dve stopy na sirky auta, neprohrnuto a neposoleno...
V Praze uz to slo, byla rozsolena brecka... Predjizdet v ton bylo bud a nebo ;)
Na Rozvadov cesta slusna uz se dalo jet k tem 130ti. Az do Alp. Tam zase jsme zmirnili tak na 70-80. Asi cca 200km od Este (cilove misto) teplota +3 stupne a kraasne ;)
clovek jde ven jen tak v tricku, ani pamatka snehu nic, nadhera ;)
Jsmw na hotelu Beatrice vedle nejakyho hradu. Zjistim co to je ;)
Je tu free wifi takze pohoda na iPhonu.
Celou cestu jsme jeli dle navigace v iPhonu a to Navigon 1.4.0 a super! Jel jsem se spoustu navigacema ale lepsi asi ee ;)
Ted neberu v potaz kvalitu gps cipu, pac tu iPhone nema nic extra. Ale proste to predcilo moje ocekavani a obavy.
Cestu tech 1000km jsme ujeli neco malo pres 12h. A to byla jedna pauza v MC Donaldu a asi 5 prestavek na kourovou a WC.
Tak a zitra do ty prace :(
PS: kdo mi jeste rekne ze 1.8 20V Turbo jede lip jak 2.5TDi tak ho snad prastim ;)
pac i ten muj kombajn v automatu a quattru opravdu jede a spotreba jeste mensi jak ta u ty 1.8 20V Turbo. Lehce neco citit na 1, 2, 3 tam je ale to je konec ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.