Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Akvarium - podstavec

o Navštíveno 607x o
o 09.01.2010, 21:49 | Antonio
Koupil jsem manželce na vánoce akvárko a vůbec jsem neřešil kde ho dáme, místo by už bylo,ale nevím na co to posadit. přecejen akvarko má nějaká svá kila + cca 100 litrů vody. nechci to posadit na nejaky obyc stolek, nevim jestli to vydrží, nerad bych vytopil vsechny sousedy. Na čem máte akvárka Vy?
Líbilo by se mi např toto [ Link ] ale ani v ikei mi nikdo nebyl schopny rict, co to unese....

akvárko mám konkrétně toto [ Link ]

díky

o 09.01.2010, 21:59 | tesil | Upraveno: 2010-01-09 22:03:17
Ja mam pod 200 litrovym z Ikea nabytek ze serie Besta. jsou to skrinky, ktere lezi primo na zemi, tudiz rovnomerne rozlozena vaha, uprostred maji příčku, takze se to neprohne a vrchni deska lezi na bocnicich. Velky vyber odstinu, muze byt jako policovy dil a nebo nabizi vice druhu dvirek plnych, sklenenych cirych i matnych, panty nebo pojezdy.... [ Link ]
o 09.01.2010, 22:52 | Zephyr | Upraveno: 2010-01-09 22:54:59
svařený rám z jeklů, plus dvířka....
měl jsem to i na obyč spodní skříňce z nějaké stěny a v pohodě (200l nádrž)
hlavně pod to dej něco, co se dokáže trošku přizpůsobit. Já měl 1cm polistyren.Je to kvůli eliminaci nerovností, aby ti třeba nějaký hrbek netlačil na dno nádrže. Mohla by časem prasknout
o 10.01.2010, 09:01 | tesil
Tady ty sady maji ramecek ve kterem lezi a sklo neprijde do kontaktu s nabytkem.
o 11.01.2010, 10:53 | Ravo
doporučuju pod akvárko dát karimatku nebo na větší zátěže polystyrén (takže asi ten polyš), aby se přesně jak píše Zephyr vyrovnaly ty mírné nerovnosti a neprasklo dno...jinak těch 100kg musí unést každá trošku normálně postavená skříňka (sám mám 100kg a posedávám po ledasčem)..neboj se toho ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.