Navštíveno 987x

09.01.2010, 21:31 |
fredh budu chtít koupit nějaký PS2 hry, ale vůbec nevím který. Jáký vás baví? Gran turismo je asi jasný, God of war, burnout,...
Kterej mortal je dobrej? Co nějaký hopsačky, logický, formule, rally? Je mi to celkem jedno, ale aby to nebyly kraviny.
Hrál sem i box, myslím, že se to jmenovalo Fight night, to byla docela zábava.
Inspirujte mě, už mi ta nuda leze na nervy.
Metal gear solid. Devil May Cry. Myslim, ze na PS2 (nebo az PS3?) vyslo i Call of duty, ale nejsu si jistej. Je to uz par let, tak si uz nepamatuju co sme na tom parili.

10.01.2010, 08:43 |
Arnie_one | Upraveno: 2010-01-10 08:43:27
Metal gear solid, Devil May Cry, na tyhle hry musis bejt fanda, normalniho cloveka nechytnou, ale to je muj nazor. Metal ma s arcadovym Call of Dutty pramalo spolecnyho !!
Mortal Kombat Shaolin Monks je pecka - je to plosinovka, prochazis urovne, neskutecne vyborna grafika a zabava.
Pac Man 3D - super hra, i moje mlada to rada hrala
Spartan: Total Warrior super masakr.
Shadow of Colossus - opet takovy recky styl.
Tahle hry jsou uplne TOP a PC nevi co je udelat zajimaovou hru tohodle stylu.

10.01.2010, 10:11 |
fredh hm, hm, zkusím.
někdo další?
fredh: nasel sem tu nedavno originalku tekken 4 co mi zbyla po prodeji PS2 i s original obalem kdyby si chtel.. já už ji asi moc nepouziju

10.01.2010, 10:14 |
dedo Tourist trophy a gt 4, ine ani nezapinam...a este guitar hero, ale bez gitary to nema zmysel
já doporučiju killzone... je to akční hra, ale fakt dobrá...a pak bych doporučil třeba tenis si koupit to je strašná zábava :)
Na ps2 je moře vyborných her např granturismo 4,killzone,iss pro evolution 2,metal gear solid ale jednoznačně nejlepší a víc jak nejlepší je god of war.Kdo ma ps2 tuhle hru musí mít :)
Taky souhlasím God Of War je hodne dobrá hra...

10.01.2010, 11:00 |
bastr za mě toca ,black, area 51,kizone,gta,teken

10.01.2010, 11:17 |
fredh perfekt: musím je objednat z usa, Mám usa ps2 a zasraný regiony mě nepustí nic tady z evropy. Doma mám asi 5 her a ty hrát dokola už mě nebaví.
Já hrál vždycky nejradši Tomb Ridera ;o) !
tekken 5, granturismo 4, god of war 1+2, r-type final, ratchet and clank 1+2

10.01.2010, 14:16 |
fredh Ještě sme s kámošem hráli golf, ve dvou je to docela sranda. Ten tenis by taky nemusel bejt marnej.
Mortala shaolin monks mám, chtěl bych klasiku, jen to mlácení, jak je tekken- kolikátku mortala?

10.01.2010, 16:22 |
cira Pro mě je nej Gran turismo 4, Metal gear solid jakýkoliv, ale já stejně jsem trochu mimo takže teď pařim Final Fantasy 7, který mě chytlo už před 10 lety na PS1, ale nikdy jsem to nedohrál, tak jsem si ji teď koupil na aukru a mladá ze mě šílí:-)

10.01.2010, 17:00 |
KFL God of war 1+2, ICO, Shadow of the colossus (je to japonský styl, ne řecký), Gran Turismo 4, Call of Duty: Big Red One. Všechny jsou fajn, všechny jsem hrál ;).
Co se atmosféry týče, ICO a Shadow jsou naprostý pecky.
no pridam sa aj ja mam PS2ku a kopec hier,no najviac sa mi pacia hry NHL 2008,2009, Gran Turismo4 ,Teken 5, Need for speed vsetky okrem pro street,Mortal Kombat Armagedon,Call of Duty,Fifa 2008,BLACK...
Tak jsem taky poridil PS2 :) neporadite nejakou oddechovku pro dva? :) Klidne i nejakou deskovku nebo cokoliv :-))
Já si PS2 koupil kvůli GranTurismo 4 a God Of War 1+2, první není nutno představovat, druhé dvě jsou luxusní bojovky, které nemají na PC alternativu, časem jsem dokoupil ResidentEvil4, Burnout3 (závody), Black (FPS), NFS:U2, NFS:MW, Hitman: Silent Assasin, Racing Simulation3... BTW mnoho her z Platinum edice jsem teď viděl v Tescu za 249,-Kč, spousta eshopů má hry už od 199,-Kč...