Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz pro elektroniky, úprava FM modulátoru...

o Navštíveno 825x o
o 07.01.2010, 23:36 | cezetko
Určitě se tu najde někdo zdatnej v elektronice...

Je možné upravit bezdrátový FM transmitter, modulátor upravit na drátový? Tzn. abych ho mohl zapojit přímo do anténní ždířky autorádia a neladil to ze vzduchu?

Jde mi o to, že mám FM modulátor pro iPhone od Grffina, který přes RDS posílá názvy písní a tak. Ale ve svém autě ho naladím jen velmi špatně. Takže bych ho rád poupravil tak, abych ho mohl zapojit přímo do autorádia.

Rádio je magnetti mareli navigace ve voze Fiat Stilo. Do navigace se nedá nic připojit po kabelu, nejsou ani žádné emulátory místo CD changeru.

o 07.01.2010, 23:43 | .mycTD
loudlink by mel mit emulator na ConnectNAV+, cca 150€.
o 08.01.2010, 09:31 | StreetFighter
mě se někde válí ještě asi 5 modulátorů přímo do antény, kdyby Ti to pomohlo ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3356 sekund.