Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > FOLIE NA SKLA .. tonování

o Navštíveno 916x o
o 06.01.2010, 21:30 | *Rabbit*
zdarek koupil jsem si folii ze bych si na civicovy zatmavil zadni okna [ Link ] ... naprdl jsem to tam ale nedari se mi to vyhladit aby tam porad nevznikaly nejake bublinky... nebo ani ne bublinky ale takove proste prolakliny... nemate nekdo nejaky figl jak na to aby to k tomu sklu proste prilnulo ?! ... protoze to sklo preci jen neni rovne ale takova vypouklina.. tak proste nevim co s tim a jsem z toho docela spatny :D

o 06.01.2010, 21:38 | *Rabbit*
to nikdo nevi zadnou radu nebo co ?! ... mam pockat do zitra treba az to trochu obeschne ?.. protoze ja kdyz to sterkou vytlacim tak ono se to tam udela znovu :( to bude asi tim ze to treba je moc mokre
o 06.01.2010, 21:46 | Pepíno_Honda
s těmito foliemi jsem skončil tak před 10 lety... velice nekvalitní, velmi špatně se s ní dělá, jakékoliv prohnutí okna nelze skoro vůbec realizovat....
o 06.01.2010, 21:49 | *Rabbit*
to je naprd.. tak vis jak ja chtel proste nejake levne reseni... protoze davat 800 za jedno okno se mi momentalne moc nechce ... jinak bych to nechal udelat profi.. ale ta cena :( tak sem to chtel zkusit... jde to z tama aspon pak dobre dolu z toho okna ? :D nebo to musim vyhodit aji s oknem ?
o 06.01.2010, 21:57 | Pepíno_Honda
dokud to není přepálený sluncem, tak to půjde dobře :-)
o 06.01.2010, 22:06 | *Rabbit*
dobre.. no .. je to tam dneska nove :D ale stve me to jebal sem se s tim pul dne a porad nic :(
o 06.01.2010, 22:17 | axetom
chce to trpelivost:D jde to ale po caase zacnou pod tim objevovat bublinky.Chce to hodne vody s jarem a velkou sterku + fen
o 06.01.2010, 22:19 | luda551
jednoduché sice folie nemam ,ale není na tom nic složítého :

1.vem kartičku pojištěnce
2. obal jí do papírového kapesníku(klenex..xD ty nedělají žmolky)
3.vem rozprašovač od clinu (nebo podobné) a napln jarovou vodou(více jaru )pořádně postříkej okno a na mokré okno polož folii
4. nešetři jarovou vodou!!!!
5. vyhlazuj to jedním směrem!!!! (až přes okraj okna)
o 06.01.2010, 22:20 | luda551
jinak z okna jdou krásně odloupnout
o 06.01.2010, 22:25 | *Rabbit*
luda551: presne tak jsem to delal... jarem sem nesetril... ale proste nemuzu to vyhladit ty kraje tak aby na krajich nezustavaly nejake vlnky.. bublinky tam nemam. .ale kraje se proste tim jak je to nepoddajne ta folie.. tak tim padem zustavaji nakrabacene.. ja to zitra vyfotim at vite co myslim... docela me to prdi :( tak sem se s tim sr*l :D a moc to nende :(... trpelivosti moc neoplývám :D
o 06.01.2010, 22:52 | luda551
oki udělej foto :-)
o 07.01.2010, 02:03 | Olda
vím co tím myslíš... taky mi to dělalo vlnky, tak jsem fénoval a hladil až to bylo ok :) bez bublin a podobnejch ptákovin ale je to jebačka
o 07.01.2010, 02:03 | Olda | Upraveno: 2010-01-07 02:04:45
2x :)
o 07.01.2010, 06:52 | Petura
tyhle folie jsou tvrdý a nejdou natáhnout, takže lehlké prohnutí okna dělá okamžitě bublinu a málokdy se to podaří vyhladit aby tam nic nezůstalo .... lepil jsem si takhle už 2 auta a už nikdy víc, radši zaplatim někomu kdo to dělá profi a dá mi na to i atest
o 07.01.2010, 08:24 | foxos
přesně tak tyhle folie jsou tvrdý.může to ještě bejt tim že na okrajích je okno hodně špinavý nestačí ho jen umejt většinou je potřeba ho jakoby oškrábat taky proto ti to možná nechce lepit. zkus ještě horkovzduškou nahřát ale pozor ať nespálíš. jinak dneska už jsou ceny instalací folií za dobrý ceny
o 07.01.2010, 10:36 | FBS
spočítej si investice do "nefolie", spočítej si čas, nervy, spotřebovanej materiál, bordel kolema, atd atd... Pak to stejně nakonec necháš udělat profíky, nemluvě o záruce a homologaci, a to, že to bude bez jediné chybičky.
o 07.01.2010, 10:39 | FBS
sem zastáncem toho, že co si udělá člověk sám, má z toho radost, ale zrovna folie bych přirovnal k lakování auta. Je to věc kde je vidět každá blbůstka, každa bublinka, a každý smítko prachy nebo bordelu. Asi si těžko v garáži nalakuješ auto aby to pak nebilo do očí venku na světle...
o 07.01.2010, 10:51 | DaveX
Přesně jak kluci, radši připlatit a nechat to udělat někým, kdo se tím zabývá. Budeš to mít dobře udělané a budeš to mít s atestem. tzn žádné problémy s policajtama, na technické apod.
o 07.01.2010, 16:33 | *Rabbit*
no ja abych rekl pravdu jsem si chtel zadni okna zatmavit sam abych usetril... preci jen davat 800kc za jedno okno... a nebo 180kc za folii kera vyjde na vsechny 3 je docela rozdil.. tak sem si rikal ze bych to zkusil.. a samozdrejme ze predni bych uz nechal udelat profi... aby to bylo s atestem protoze ty musi.. zadni co vim tak muzou mit tmavost jakou chcou.. teoreticky... no jdu to skusit jeste tim fenem ! a uvidim .. popripade sem dam pak ty fotky
o 07.01.2010, 16:51 | FBS
děláš to přesně naopak, zadní sklo, který je na nalepení nejtěžší děláš sám, a přední, který dokáže nalepit zručnější kutil necháš na firmě. Ale jo, kvuli atestu je lepší udělat celý auto od někoho kdo se tím zabývá. Dát za značkovou obuv 1200Kč je taky opruz, kupuješ si boty od číňanů za 350Kč?
o 07.01.2010, 17:27 | *Rabbit*
FBS : no jo no mas pravdu.. ja vim ze predni okna jsou lehci.. ale ty jsem chtel nechat udelat s atestem aby nepitchovali policajti a na TK .. ale tak stejne uz sem se nasral :D a strhl sem to ... stvalo me to zitra se zajdu zeptat kolik to tak stoji no... nic jinyho mi nezbyva ale tak neda se nic delat .. aspon jsem to zkusil .. nechce nekdo zbytek te folie ? :D
o 08.01.2010, 14:10 | FBS
takže tě to v dusledku bude stat to co od firmy plus náklady na "nefolii", nervy čas a vše s tím spojené.
o 09.01.2010, 01:45 | *Rabbit*
FBS: presne jak rikas... ale tak zkusit se ma vse no... kdo to mohl vedet ze to tak dopadne.. ja to nevedel :( no tak 180kč v haji no... v zivote jsem prisel i o vic.. a cas ten neresim toho mam dost :) o nervy sem prisel proto jsem to strhl :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2942 sekund.