Navštíveno 560x

Ahoj všem, tak už zase otravuji... Řeším takovej problém, na systémovém hadru jsem měl necelé 3GB volného místa, po vypnutí a opětovném zapnutí PC druhý den, jsem měl najednou pouze 134MB volného místa a stále mi to řve, že nemám místo. Nic jsem neukládal na tento disk. Zkoušel jsem restartovat PC i jsem prověřoval, zna není zavirován atd. Napadá někoho čím to je a jak to napravit? Díky za rady.
Ono stačí aby se nainstalovala nějaká pitomá aktualizace a hned je po volným místě, navíc 3GB na systémovém disku je i tak mizérie. Zkus nějaký klasický ccleaner apod. Třeba se trochu místa uvolní ...
Jinak jedná se o XP pro... Je to málo, ale na tu mou starou herku je to až až, ale jde o to že mi to takto záhadně hapruje velikost volného místa.
Aberto.cz: neříkej že aktualizace sebere 2,5 GB ale i tak díky.
Aberto.cz: posílám omluvu, zkusil jsem ten C.cleaner a našlo mi to 1,5GB. Ale i tak mi někde něco ještě sebrelo 1 GB. Jsem si jist že jsem nic nestahoval. Zkusím ještě defragmentaci disku co to udělá.
Nemáš náhodou Nortav AV alebo komplet Norton Security?
Slim: nn nemám používám NOD32
mas zapnuty body obnoveni systemu? klidne to misto muze bejt tam.
bod obnovy, rezim spanku, zkus defregmentaci, vysyp kos, pouzij ten ccleaner a odstran si historii atd..... z internetu.

06.01.2010, 23:45 |
FSAL zjisti si pomoci napr Treesize softwaru, kde a jaky konkretni data, ti na tom disku pribyly (muzes sortovat soubory na celym disku podle data vzniku nebo podle velikosti), pak to muzes resit dal, taky zkus pustit kontrolu disku (s automatickou opravou)
všechno smazáno, projedu defragmentaci a zkusím treeside. Děkuji za rady. ;-)
Ještě jednou všem děkuju, díky Treesize zjištěna příčina. Zjištěno, že za poslední tři dny si počítač natahal záhadně 5 GB z netu do tempu (nic jsem nestahoval a ani nekoukal na videa), hlavně jeden soubor o velikosti 1,3GB. Nestačil jsem se divit, opravdu šikovnej prográmek na vystopování. Teď ještě se budu pídit co zapříčinilo stažení takového množství dat.

08.01.2010, 10:44 |
FSAL :)