Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > to je mě panečko rozdíl

o Navštíveno 680x o
o 06.01.2010, 15:29 | fredy
v česku nabízí jedna firma software pro Iphone na špionáž, takže to umí číst sms, info o hovorech odposlech a pokud se jedna o 3G tak i aktuální polohu telefonu když je na signalu to celé na 1 rok za 18 tis s DPH další rok už Vás bude státt jen 40% pořizovací ceny. říkal jsem si je to darda, ale když to člověk potřebuje tak se to asi vyplatí.... [ Link ]

a dnes tak brouzdám po netu a co nenajdu, prakticky stejně postavený software s téměř stejnými vlastnostmi až na tu koncovou cenu, nádherných 99,97 USD.
emerických :) [ Link ]

no není to trochu jiné kafe??? :)

o 06.01.2010, 16:22 | Only_One
to tedy je na principu Klient - server a já na dálku můžu ovládat funkce telefonu?
o 06.01.2010, 16:22 | JP
Dobrej bakšiš:D. Někdy bejvá podobnej u náhradních dílů na nezvyklý auta...
o 06.01.2010, 20:07 | fredy
no na dálku si ten napadenej nebo teda odposouchavanej telefon muzes nastavovat pro tvoji potrebu... je to formou sms prikazu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3322 sekund.