Navštíveno 1306x

06.01.2010, 09:30 |
fredy potřeboval bych nějaké info, máti chce koupit Suberba 2,5 naftu, tak koukám po různých a zarazilo mě toto, k čemu to je????

06.01.2010, 09:32 |
fredy a ještě je možné že je u tohoto radia a TV?

No jo čoveče, to by chtělo líp nafotit, aby bylo vidět, co je na těch tlačítkách namalovaný...
držák na pití a vyhřejvání sedaček?

06.01.2010, 10:04 |
fredy | Upraveno: 2010-01-06 10:05:25
nn vyhrev sedaček je v prostředním tunelu, nefotil jsem to ja.... prostě mě to zarazilo co to muze byt
jinak držák na pití je jasny :)

06.01.2010, 10:04 |
relax jj jako escudo, jen me trosku prekvapuje, ze v zadni loketni operce je ovladani pro vyhrivani i prednich sedacek ..
ale tohle je zadní loketka

06.01.2010, 10:09 |
fredy výhřev zadku je nad fukarama...

06.01.2010, 10:10 |
fredy nemyslím že by to mohlo být ovládání sklopení sedačky na nohy....
tak jedině seřízení sedaček

06.01.2010, 10:11 |
Ravo | Upraveno: 2010-01-06 10:13:26
já tam vidím double držák na pití a ovládání vyhřívání všech 4 sedaček - nevím jeslti je to origo, ale na mě to působí jako dobastlený (minimálně ten výhřev...proč by se měly zadní sedadla štelovat vepředu? To musí ti vzadu škemrat, aby jim to vepředu někdo pustil? navíc vypínače vypadají jako z jinýho auta, VW koncern má regulovatelný 1-5, tohle je jen kolíbka s max. 2 stupni).
EDIT: oprava, jestli je to opěrka vzadu, tak to asi bude štělování sklonu sedáku atd...ale to už spekuluju
A jinak tam vidím koncernovou navigaci+rádio (ovládání z volantu) a pod tím climatronic

06.01.2010, 10:16 |
fredy je to zadní opěrka, výhřev to 100% není.
možná to ovládání sklonu předních sedaček? ale proč 4x ovládání? že by byla nastavovatelná i zadní sicna?
jelikoz to bude asi dobastlene podle toho jak to vypada, tak tezko rict, ale dle mne posouvani prednich sedacek (kvuli te dire na nohy)

06.01.2010, 10:23 |
fredy už jsem tam poslal mail :)

06.01.2010, 11:54 |
hanzz "Chtěl" bych být řidičem takové "vládní limuzíny", když si nějaký věčně propocený Paroubek nebo Škromach odloží nohy na sedák spolujezdce ... fuj :)
Podle meho to je pojezd sedacek. A ze tam jdou 4 to by bylo logicka, protoze by jedna kolebka obladala posun sedadel dopredu a dozadu a druha kolebka by umoznovala sklapeni operadla. Ale ze by to davali do Superba dozadu, to se mi fakt nezda.

06.01.2010, 13:23 |
Skury Není zač...

a tím je vše vysvětleno :-)

06.01.2010, 13:58 |
fredy tak to je mazec, cele je to ovladani jen jednoho sedadla, moc by se me hodilo kdyby to ovladalo obe predni sedadla aspon na posun dopredu |:)

06.01.2010, 16:42 |
fredy ještě mám dotaz dá se na toto rádio napojit i DVD přehrávač?

06.01.2010, 16:53 |
FBS jak se asi teď tvářej všichni co psali že je to "určitě na stoprocent dobastlený", že to vypada jak od přemka podlahy :o) chjo..

06.01.2010, 16:54 |
FBS jo dá: interface asi za 3tkč a pak nějakej levnej dvd přehrávač...
FBS: ok, dobastlili to uz ve Skodovce :-) ale takhle rozvrhnout tlacitka pro jedno sedadlo a vyrobit to skaredeji jak pro socialni Fabii, no nezlob se na me, ale asi bych se za to stydel byt na miste skodovky - kazdopadne nejde o design ale o funkcnost, takze super
Tato výbava byla u nás v "továrně" montována velice zřídka a spíše na VIP vozy. Pokud by sis chtěl toto dovybavit pokud nemá TV, tak bych se na to asi radši..... Musel by si natahat dosti elekt.inst., sehnat antény a namontovat pod zadní okno, TV tuner do kufru,..... A do opravdu pár vozů jsme montovali na strop monitor s DVD přehrávačem. Venca Klausů dostával monitory do hlavovek. Těch dovýbav bylo dost.

06.01.2010, 20:04 |
fredy tak já mám právě nabídku i s TV takže to tam bude nataženy z kuru a znamená to že je to pro mě o dost lehčí, když tam budu chtít i DVD?
jako Skury a Jirka156 tyhle auta se sem dosttávala spíše z Německa. Měl jsem to tu jen asi dvakrát. navíc pak byly ještě vzadu jinak tvarované koberečky s klínem aby ti líp seděla chodidlajinak to opravdu dobastlené není.

07.01.2010, 10:42 |
FBS ty klíny se dají ve škodovce dokoupit za par stovek... je to na suchej zip tuším
Ty woe, to sou starosti. Jestli mám v autě DVD, to je teda priorita, V autě máš volant a máš sledovat dění na silnici, ne na LCD :-)
No takhle, pokud bude mít originál TV, co se tam dávala, tak se mu ta televize stejně vypne, jak se rozjede. Klínovité podložky jsou skutečně na sucháč a dávají se stále dle požadavku zákazníka. Tedy do Superba.