Navštíveno 914x

zdar lidi, potrebuju nekam vypadnout za teplem aspon na tyden, jakou desitnaci tedka v zime doporucujete? jake mate zkusenosti? Klidne napiste i cestovku, je me fuk jestli poletim z CZ nebo Mnichova ci frankfurtu.
Diky moc za tipy v zime sem slunce nikdy neresil :)

06.01.2010, 00:15 |
Kacko Jednoznacne Thajsko. Pokud tam poletis sam, tak v thajsku stoji pronajem doprovodu(nadstandartni pruvodkyne) na 7 dni v prepoctu krutych 3500Kc:) Priroda nadherna, pokud jsi jen na hotelu, tak je tam i cisto.

06.01.2010, 00:25 |
wolker | Upraveno: 2010-01-06 00:25:53
Jako tappaja, Karibik. Treba ostrov San Andres. Ted se odtud vratil znamej a byl spojojenej jak zelva.
[ Link ]
Cha, na San Andresu jsem byl jak na dovoleny, tak i nakej cas pracovne. Jestli muzu radit, tak Dominikanska republika je muj tip. San Andres je gut, ale nema pekny plaze, krom ty jedny.
A pokud ti "stesti popreje", tak s CSA stravis i dva dny nekde ve stredni Americe, v Salvadoru. Coz je za stejny penize a na mistni duty free shopy budes vzpominat v dobrym, litrovka bajecnyho rumu za 6 dolaru :o)))

06.01.2010, 01:37 |
Rudi A průvodkyně na 7 dní na pokoji bude za podobnou cenu :-))
A mozna si odvezes i nejakej ten bonus zdarma!
Karibik nebo Indonésie, máš to fuk :-) Nejlevnější je Srí Lanka, pak je trochu mezera, pak je Thajsko, Kuba a Dominikánská Republika. Z Německa to máš za hubičku. Kdyžtak www.tmg-reisen.cz (dělal jsem jim web :-)

06.01.2010, 13:03 |
JP Mr.Scully: Ty ceny co tam jsou to je jenom ubytování, nebo i s letenkou?
JP - když si dáš zájezdy, tak je to včetně letenky. Třeba tejden na Srí Lance se snídaní vyjde od nějakých 636 euro, což je 17000 Kč. Ale samozřejmě je lepší to omezit na nějaký rozumný letiště u ČR, já obvykle lítám z Norimberka, Berlína, Lipska apod.
mrkni na nacesty.cz. Mám s nima zatím jen dobré zkušenosti . Prodávají německé zájezdy.