Navštíveno 1011x

05.01.2010, 22:27 |
Krpas Aneb jak fabieRS pojela M5 :-D
[ Link ] Doporucuju tomu venovat par minut a precit si to cele, stoji to zato :-)
No ty kokooooooooooooooooooot :-DDDDD
Jak muze byt nekdo tak blby!!!
Nemam na to, to cist az do konce.
Tady jsem spadl s postele :-)
Já jsem včera prozměnu prohnal nový Nissan GTR, ten maník jel jak prase, předjížděl na dvojtý plný a tak... Ale to nevěděl, že mě se jen tak nezbaví a jakmile jsme najeli na serpentýny, tak neměl nejmenší šanci... Furt mu to ustřelovalo do boku, tak jsem ho v jedný zatáčce, kde málem trefil strom předjel... Čuměl jak blázen a po tom, co jsem poblíž zastavil na jídlo, tak přišel, taky se najedl, zaplatil i za mě a řikal, jestli s ním nevyměním svojí Fabii RS za to GTR, že mi to jede jak prase, že mi ještě něco doplatí, ale poslal jsem ho do p*dele, protože takovou jebku plnou elektroniky, která váží jak dvě a půl Fábie a jede to na nic fakt nechci...

05.01.2010, 22:40 |
clown ty kokso :o))) uz jsi jdu Fobii RS prohlidnout, abych vedel, co mi predjizdi a ja si toho ani nevsimnu, ze mi tak rychle ujel :o))
když já mám radši tu o Červený Karkulce...

05.01.2010, 22:41 |
clown ty lidi moc hrajou Need Ford Speed, jinak to snad neni mozny ... 1.9Tdi 66kw (quad turbo na 285kw) :o))
Fábie RS má míň válců, tudíž rychlejší odezvu plynu (ŘJ vypočítává údaje pro méně svíček)
clown: a to pri 3,6l/100km! :-D :-D no mazec :-D
:-D baník, stačí ten výtažek od Phity :-D
Heh, Turbomotor ma brachu? :)))
Si to tak procitam a nejakej admin tam asi zaklada ucty aby pobavil lidi. Jinak si to neumim vysvetlit :)) Celkem me ale dostava, jak na ty blbosti nekteri reagujou zcela vazne.
hlavne FRS pouziva svicky jen pri startu tak je jasny ze mu jede vic kdyz nepocita RJ nic :-D
některý jedinci to snad myslej i vážně =:))
Nevim, jestli se tomu smát, nebo brečet :o( Nejhorší je, že si myslim, že to někdo bere fakt vážně. Věta "kámoš má taky M5 a po přesednutí do mojí fabie přiznal, že takhle mu to teda nejede" ?!?!? Škoda, že dneska už neni povinná základní vojenská služba, podle mě by tohle bylo na modrou :o( Jako to ty lidi fakt nikdy nevyzkoušeli silnější auto, než čipnutý TDI, že si tohle můžou myslet??? Ach jo, pak ta republika má nějak vypadat, když tihle maj volební právo :o(
Podle me jsou Turbomotor, fabiator a jim podobna individua vyplodem prace admina. Tohle vlakno je jeste v pohode, ale nektera starsi od Turbomotora na me vylozene pusobila dojmem, ze si nekdo dela prdel z toho, jak ostatni vytaci a jak mu to zerou.

06.01.2010, 00:08 |
Kacko Tak to je moc tohle:) To jako kdyz mi bracha co ma 66KW TDi oktavku rekl, ze ve sprintu kdykoliv da moje Coupe 20VT:) Turbo jim asi dela i vitr v hlave:)
Jinak jentak mimochodem.. zrovna nedavno jsem s tisicovkou na okruhu predjel F1.. typek to chtel se mnou vymenit, ale nechtel jsem.. k cemu by mi byl ten jeho srot..
Tak to je hodně silný.. :-DD Nasmál jsem se dost.. Zatím jsem na 3 stránce.. Tohle bylo také dobré..
auta ještě poznám !! mněl to tam napsaný bylo to velký, černý bmw, takový co jezděj v televizi - mpětky
vás prostě žere že nemáte tak super poladěný auto jako já

06.01.2010, 03:30 |
Kesam To je masakr zaciq a spol :-)
kurwa drat to je silny kafe normalne jsem precet vsechno a od zacatku do konce vytlem....i pritelkyne se vzbudila co se deje:-DDDDDD
jj je to vymysleny, na 9. strance je to jasny, ale sranda jak se tam nekdo hada az do krve :D

06.01.2010, 08:47 |
Veva bože, to jsou kretééééni :-D :-D :-D alespoň jsem si trochu ten den v práci zpříjemnil :-)
se*u na to, jdu si koupit fobii a čipnu si ji na milion koní!!! :-D
Turbomotor a Kein mají zajímavé motory :-D
Turbomotor - Škoda Octavia 1.9TDi 66kW quadraturbo (čiplé na 280kW)
a Kein Škoda Felicia 1.3 (chip Cimbu 150k)
Téma "Xenony do felicie" je taky výživné :-D
Nejlepší jsou týpkové, co nechápou podstatu toho fóra... :-)
[ Link ]

06.01.2010, 10:20 |
FBS mě se to zdá náhodou vcelku normální rozhovor... Toto mělo být taky v tom pořadu "ta naše povaha česká", protože přesně tohle jsme my. Neexistuje nic lepšího nežli Fabie RS, Octavia TDI s turbem, a 330koní minimálně protože kamarád je největší machr na čipy nebo jak se to jmenuje. Kdybych měl větší čas a víc peněz, tak si taky koupim Fabii RS, protože má strašně velkej potenciál na okruhu, odlehčil bych jí, a čipnul. dovolim si tvrdit, že bych to nandal kdejaký V8 ve sportovním autě, protože tlak rozprášený vznícený nafty má větší hořivost než nízkotlakej benzín. Logicky. Uvědomte si že nafta je budoucnost!!
sanjasin - to nééééééééééé :-D :-D :-D :-D to je borec
Po krátké odmlce a nemálo podpásových úderech rádoby konkurence je Král opět zde ! Nový, větší, výkonnější a monumentálnější než kdykoli předtím.
Odhodlán hrdě vypálit svůj okřídlený šíp do útrob podaut a jednou provždy je smést z tváře automobilového trhu. Stačilo jen aby uniklo pár špionážních fotografií
a ve stuttgartu už rozřezávali e-klasse kombi, aby jejich plechy lépe posloužily v Tata Nano
ja nemuzu
To nemam ani silu cist to cely :)))))))
Je jasné, že většina z toho je parodie, ty nejblbější příspěvky samozřejmě nemůžou být myšlené vážně... spíš je dost smutné to, že nemálo tamních majitelů škodovek tomu fakt věří a přizvukuje :-)))
:D:D to mě připomíná ten článek co ty tenkrát byl vo octe 1,6 co má takovej výkon že jí hrabou i zadní kola :D:D
to si nekdo dela prdel nebo to je mysleno vazne? :-D co to je za kokota s tou fobii RS? :-D
Fabie RS v základu je pro BMW M5 víc než zdatný soupeř, pokud ji máš čiplou tak se nechytá ani upravená M5ka.
Ty si dávám k snídani :twisted:
tohle prece nemuze nekdo napsat ani z prdele ne? :-D
mozna by to tam par lidem chtelo vysvetlit vyznam slova "ironie" ...
Perfekt: Co myslíš, myslí to na www.tuZingforum.cz vážně?

06.01.2010, 15:39 |
FBS no hlavně by chtělo význam slova IRONIE vysvětlit i pár místním členům :o)))

06.01.2010, 20:00 |
Fordik | Upraveno: 2010-01-06 20:01:51
viz Dudelina:
Prosím Vás,
četl jsem, že je dobrý mít xenony, abych líp viděl a kdyby mě někdo oslňoval, abych mu to mohl vrátit. Nevíte, jak to mám namontovat do felicie? Zjistil jsem, že to skoro všude mají vyprodaný, viz např.
[ Link ] - xenony už nemají, asi se to všecko skoupilo na Passaty.
Používá se standardní autogenová láhev nebo láhev na LPG v zadním kufru? Nemůže to být ve směsi s kyslíkem výbušné?
Děkuju
:o))))))))))
a nebo:
Hm. Tak v tom případě mě ještě napadlo, že bych přívod xenonu z láhve napíchl přímo do normálních světlometů - a bude to jako bych měl normální passatovské xenon světlomety. Jak se to v takovém případě dělá - s odvodem xenonu? On shoří všechen nebo je potřeba kromě vstupní vyřešit i odpadní trysku?
Fakt to myslí vážně???

07.01.2010, 08:19 |
Veva no tak to je moc s tím xenonem :-D :-D