Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Avatar nebo Pocahontas :-D

o Navštíveno 1200x o
o 05.01.2010, 21:57 | Kleneex
Tak to me dostalo :-DDD

foto k příspěvku  od Kleneex

o 05.01.2010, 22:04 | Phitypaldy
:-D
o 05.01.2010, 22:11 | zipp
Líbí se mi :-)
o 05.01.2010, 23:00 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
:-)
o 05.01.2010, 23:14 | Pajk
Musím s tímto souhlasit. Pocahontas jsem neviděl, jenom knihu jako děcko a při zhlédnutí filmu Avatar jsem si na Pocahontas vzpomněl. Jinak za mě ten film pěkná nuda, čekal jsem vyloženě na konec. Možná že 3D je jiná, ale stejně. Pan režisér měl radši zůstat u Terminátora.
o 05.01.2010, 23:18 | DaveX
Pajk: no jelikož je to podle hodnocení jeho nejlepší film u nás, tak jsi asi trochu vedle :)

Drtivé většině se to líbí
o 05.01.2010, 23:30 | Midnite
jj byla to pecka.. ale každý má svůj názor
o 05.01.2010, 23:53 | Kacko
Jasny, tak kterej film dneska neni udelanej podle neceho co uz bylo vymysleny.. i ten terminator by se dal v minulosti najit - napr. par tisic let stara Ramajana ho tak trochu popisuje atp.

Me se Avatar libil a rad ho uvidim znova.
o 05.01.2010, 23:58 | axetom
parada:D
o 06.01.2010, 06:25 | Petura
no film jsem neviděl, jen ukázky a mám na to stejný názor jako Pajk...
to že to je nejlépe hodnocený film neznamená že se musí líbit každýmu (většinou jdu proti proudu) :o)
o 06.01.2010, 06:30 | CervinVega
ukázky jsou o ničem, měl jsem za to, že je to další kreslená chujovina... pak jsem šel do iMaxu 3D a dávám tomu 9,5 z 10! :-)
bez 3D ale nemá smysl na to chodit...
o 06.01.2010, 08:09 | Daryl (A)
CV: dovolim si oponovat. Rozdil 2D oproti 3D je minimalni a u 2D nejsi rusen nedokonalostma 3D techniky.

Jiste u tech, kdo jsou na 3D poprve je to asi sok a zazitek, nicmene ja jsem v 3D pecenej varenej a musim rici, ze jsem rad, ze jsem videl ten fil prvne v 2D.

Pajk, Petura: chapu. Pokud jde nekdo proste proti proudu tak se mu nebude libit sebelepsi film, ze jo :) Uz jen proto, ze se to libi i ostatnim. Ale to je problem trosku nekde jinde :)

Jak psal Kacko, vymyslet dnes neco originalniho je fakt velky problem, protoze:

1) diky internetu vi dnes kazdy skoro vsechno a co nevi to si najde

2) filmy se delaji kvuli vejdelku. Aby to vydelalo, musi se to libit masam. Aby se to libilo masam, musi to splnovat urcita kriteria a tim padem je vetsina uspesnych kasovnich trhaku vice ci mene podle jistych sablon.

Z mnoha hledisek je tento film nejlepsi za poslednich nekolik let. Mozna by stalo za to si neco o historii tohoto filmu precist. Cameron nesklamal a Avatar predci ocekavani.
o 06.01.2010, 08:16 | trueno
Dobře! :-D
Jinak k filmu ,byl jsem na tom včera ,imax 3d dsr a padl jsem na prdel ,fakt to byla bomba a každýmu to doporučuju,i když je pravda že pokud někdo viděl nějakej kinorip nebo obyč projekci věrim že to nemělo ten efekt protože ten film je dělanej aby ohromoval předevšim v 3dčku a to je potom zážitek....
o 06.01.2010, 09:42 | Nismo.Power
pecka :)
o 06.01.2010, 09:46 | Midnite
Petura: to je jako hodnotit jízdní vlastnosti auta z fotky :) )samo že nemyslím kamiony ani dodávky a spol :D)
o 06.01.2010, 11:58 | zipp
souhlas s Darylem..viděl jsem taky 2D a 3D a rozdíl minimální
o 06.01.2010, 12:25 | Pakik
Jelikož mě tenhle druh filmů nebere a naštěstí nemám tendence propadat stádovejm jevům, šel sem radši na 3 sezóny v pekle a nemůžu si stěžovat. Nikomu neberu, že se mu to líbí ale viděl bych to trochu jako módní nutnost, páč kdo neřekne že viděl avatar aspoń šestkrát denně je out.
o 06.01.2010, 12:32 | zipp
Pakik: tak podle mě jsi teda s tímhle názorem úplně mimo. Že se ti nelíbí sci-fi/fantasy ještě neznamená, že ten film stojí zaprd. A o 3 sezónách v pekle bych teda fakt nemluvil. Byl jsem na tom s příelkyní a dost jsem trpěl. Ale asi máš sám básnickou duši, tak ti to vyhovovalo. Já na válečnou poezii moc nejsem
o 06.01.2010, 13:02 | Daryl (A)
Pakik: sorry ale nechápu názor zeby lidi chodili do kina na avatar jen aby byli "in". Možna to platí na mobil a nebo na hadry ale tohle je úlet názor.

Btw: ty nosis sukně ?
o 06.01.2010, 17:14 | Kleneex
Pakik:
Ja jsem ho treba jeste nevidel a to ho uz mam doma na DVD vcetne CZ dabingem ;-)

Jinak jako Daryl
tohle si mysli mozna male kluci ve skole...
o 06.01.2010, 19:12 | vOid.
jak vidim, tak jsou z toho vsichni vycakani :D
na to, ze to melo 92% na csfd a na imdb 8,7 tak pro me bida, pribeh celkem pokulhaval, bling bling priroda je uchvatna tak na 1/2 hodky, ale ten colonel, co tam hazel za frky... to bylo za moc :D

musim ale uznat, ze cas celkem bezel, takze az tak hrozny to nebylo
nicmene na 3d uz zase nejakou dobu nepujdu, ma to porad nedostatky, ve 2d bych si to urcite uzil vic
celkem se me film vubec nedotkl, za me sotva 70%
o 06.01.2010, 19:55 | Pakik
Já nikde nepsal, že ten film stojí za prd, někdy se na něj možná podívám, ale tenhle žánr prostě nevyhledávám. Natož abych kvůli tomu musel trávit 3 hodiny v kině.
Jinak asi jako s iphonem, někdo na něj nedá dopustit, pro někoho jen módní chujovinka.

Daryl: Sukni mám na sobě jen když vezu buchtu na koníčka s vykasanou sukní.

Zipp: Asi na to každej koukáme z jinýho úhlu pohledu. Neberu to jako film o poezii.
o 06.01.2010, 23:21 | Pajk
Chalani, neříkám, že to byla totální blbost, tak aby jsme se chápali. Ale čekal jsem od toho moc, jak mi bylo řečeno a ten popis nahoře tomu prostě odpovídá. Hlavně každej říká, že je to pecka, ale pánové né na ten film, ale efekty. A to nikomu neberu, nějaký 3D novodobý efekty, na který musel Cameron čekat až do teď..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4169 sekund.