Navštíveno 1529x

myslím, že se to tu už řešilo, ale nepovedlo se mi to najít ...
zajímají mě názory či zkušenosti s plagiáty iphone, nejde o to že bych chtěl být IN že mám iIphona, ale spíš o to, že na origo jablko nejsou potřebné finance a na kopii se mi líbí že umí 2 SIM karty
momentálně tahám svůj mobil + služební a iPOD touch, s touhle hračkou bych zabil všechny "tři" mouchy jednou ranou :o)
ale je tu ALE, jak jsou na tom ty kopie se zpracováním? jaký v tom je soft? dle videí MP3 player se chová stejně jako v iPOD touch (a iPhonu), kopií je plno iPhone I68 nebo I168 apod, o těch jsem něco málo načetl po netu, ale objevil jsem teď kopii i s jablíčkem na zádech a vypadá opravdu věrohodně,
ale jak říkám, vzhled nevzhled je mi to jedno jestli bude mít jablko na sobě nebo ne, hlavně že to bude fungovat spolehlivě a podobně nebo nejlépe stejně jako original
[ Link ]
obávám se že nebude... :o( bude se to tak maximálně tvářit..radši počkej třeba do jara a šetři koňury..a kup si třeba nějakej mírně jetej ajfoun,ale do tohohle bych nešel..dle mého názoru vyhozený peníze-nekoukal jsem ale za litr to bude asi jen těžko a i toho by myslím byla škoda..

05.01.2010, 11:35 |
Daryl (A)
Operator ti nic zajímavého nenabidne ? Do kopie bych nešel.
Nedávno jsem si jeden pro zajímavost nechal poslat, raději ho nekupuj je to šílený, citlivost displaye hrozná než tam něco namačkáš tak to rozšlapeš, ovládání hrozný neustále se seká, prostě fakt nekupuj
PAVELK: jaký to byl přesně typ?
jak pise pavelk když to vyslo kamarad si koupil napodobeninu a co sem si s tim hral tak citlivost dispelej uplne silena ale jak rikam to byla asi ta prvni napodobenina, byl tluststi, zezadu stribrnej a myslim ze i displej mel mensi, tohle na videu uz se tváří jako docela schopna napodobenina, na kolik vubec kopie vyjde?
ony jsou asi tři velikosti, takový poloviční, pak něco mezi, a velikostně stejný jak origo. Kolega v práci má ten nejmenší, jmenovalo se to asi K08, za těch cca 1500 si to chválil, šlo mu hlavně o dvě SIMky, se kterýma to překvapivě fakt funguje super. Displej nic moc, citlivost taky slabší, ale pár základních funkcí to umí. Foťák to snad nemá, ten malý, video taky dost omezeně...prostě největší výhoda jsou ty dvě SIM a velikost.
připomina mi to to přísloví že nejsem tak bohatý abych asi mohl kupovat levné věci... Jinak za mě taky nebrat,měl sem jeden takovej v ruce a kvalita toho dotykového displaye byla proti originálu naprosto tragická.
no právě ty 2 SIM karty by byly hodně velká výhoda, a kdyby funkčnost MP3 přehrávače byla stejné nebo dost podobná applu tak není skoro co řešit ...

05.01.2010, 13:50 |
DITR mrkni na aukro tam se 3Gčka pohybujou od 4 tisíc jeté já ho mám už rok a jsem nadmíru spokojený neměnil bych
kámoš mi nabízel i klona ale zpracování je hrozné použité plasty ještě horší a ten displej tragedie a facha to se mi zda pod windowsama hodně tomu padají systémy je to tak akorát v angličtině a porád se mu to sralo už od novoty
KLONA NEBRAT!!!!!!!!
U těhle čínskejch věcí je vždycky důležitý nekupovat to nejlevnější co člověk na internetu najde. Možná by jste se zpracování v některejch případech divily :o) nedavno jsem objednal pro mladou obdobu PSP - Dingoo, vyloženě čínskej produkt a pořád tomu nemůžu uvěřit, věc za 1500 a je to na úrovni všech těhla jinejch portablů, akorát to umí hrát hry z dalších x konzolí a má to Linux, kterej je nechutně rychlej. Kdyby to na sobě mělo jabko, tak si řeknete, jak se Applu podařilo zpracování... U těch telefonů je to obdobný, dá se tam najít super kousek na směšný peníze, u toho dotykáče bez tužky pozor, tam asi jedině po osobní zkušenosti. Ale to nic nemění na tom, že Čína jde do předu mílovejma krokama, každym rokem to jde nahoru
no tady je ten klon i jabkem na zádech
[ Link ]

05.01.2010, 14:32 |
Kamil do klonu bych nešel. Iphone se mi hodně líbí, zvlášť po tom, co si ho nadělil brácha k vánocům a já jsem tak měl dost času si s ním pohrát. Momentálně mi to finanční situace taky nedovoluje, ale než koupit klon, to radši pár měsíců počkám a pak budu hlídat aukro, kde se fakt dá sehnat novej 3G kolem sedmičky.
"na origo jablko nejsou potřebné finance"
Odpoveď je ízy, buď chceš a našetríš, alebo na to proste nenašetríš a tým pádom nečakaj že to budeš mať (alebo čokoľvek čo by sa tomu hoci aj blížilo)... takto :o)

05.01.2010, 15:47 |
Bucci jakákoliv kopie je past a časovaná bomba.... zdaleka se tomu vyhni i za cenu stašího ajfounu třeba 8GB 3G....
Hnus hnus hnus.. Ted to pritahla mati, nejakej ten mini bla bla na dve simky, neskutcna silenost, jen zadat PIN a zmenit jazyk mi zabralo ctvrt hodiny, psat sms nebo ukladat kontakty je zalezitost tak na hodku:D zpracovani ukrutny, mama to dostala zadarmo a hned to letelo o dum dal:D ani zadara nebrat..
už nevím co to bylo za označení ale vím že to byla ta nejnovější verze, jako klidně si to objednej já taky nevěřil že je to hrozný ale sám jsem se převědčil

05.01.2010, 19:34 |
DITR petura ten klon vypadá hezky ale když projedeš více aukcí nebo bazos atd tak zjistíš že za tu cenu mám bud origo jetý z česka a nebo nový bez záručáku dotáhnutý z ameriky

05.01.2010, 19:35 |
DITR jinak já ten svůj 3G 8gb sehnal přesně před rokem za 4litry 2týdny jetý je třeba vyčkat a hledat
no, tak asi nic no ...
zaujalo mě to z toho důvodu, že se mi líbí ovládání iPhone a že tahle kopie umí 2 SIM karty, což by mě vyřešilo problém soukromého a služebního mobilu.
Cenu za funglovku iPhone hodnotím jako finanční nesmysl a i kdybych ty peníze měl, tak to za něj nedám.
No uvidím jestli se časem něco naskytne, ale tahat po kapsách 3placky mě fakt občas štve :o)
2 Petura: nehnevaj sa, ale takto urážať iPhone... KDE tam vidíš čo len najmenšiu podobnosť v ovládaní toho shitu a ovládaní iPhonu? To je fakt hrozná tragédia, každý jeden "klon"...
kde vidím tu podobnost?
stejná plocha, stejně posouváš menu prstem, při otočení přístroje se obrazovka taky otočí - to pro moje štěstí stačí :o) to je právě to co se mi na applu líbí...
mám iPOD touch, který používám fakt jen jako MP3 přehrávač a jediný co mi na něm vadí je, že neumí volat a že ho tahám po kapsách s dvouma mobilama
ano, displej na applu je super, ovládání je opravdu výborné, ale další programové vybavení mě moc nezajímá, resp. nemám čas si s tím hrát, takže do tajů jailbreaku jsem ještě nepronikl a ani mě to moc netrápí, takže podle toho soudím, že by pro mojí potřebu stačila ta kopie, ale zase nechci "vyhodit" peníze za něco co se po pár měsících používání sesype bez možnosti opravy a proto se tu ptám na zkušenosti
Lol prej ovladani stejny:))) vem si to do ruky a uvidis jak je "stejny"..
2 Petura: nech Ťa vizuálna "podobnosť" neklame, však do riti ja som sa skoro posral od smiechu pri tom videu, to fakt nemyslíš vážne že keď momentálne nemáš na iPhone, tak toto by Ti ho nahradilo a bol by si spokojný? Však čo do koncepcie eye-candy a chovania to nemá nič spoločného, je to nepodarená napodobenina ktorá je navyše fakt smiešna... som sa skoro posral už pri zadávaní PINu... dole rada čísiel, citlivosť displeja asi ako 6mm plexisklo cez iPhona a ideš... to fakt nie :o)))) Ale kto chce kam... len fakt nechápem potom reči typu teraz na to nemám, ALE tamto vie 2SIM, aj keby som na to mal ASI TO ZA TO nedám... :oP
jééé se nezblázni, že jsem se na to zeptal ...
stejně si mě nepochopil, ale to je už jedno
jak říkám iPhone je skvělá hračka,
zrovna si tu hraju s fungl novým 3GS pro našeho ředitele, jenže cena 19.999 od TM-CZ je šílená ...
Tak mam tu KA08. Koupil jsem si ji pred Vanocema i s kamaradem. Stala me 1500. Je to ten iPhone Mini. Tady nekdo o tom psal, ze to fotak nema. Ale chyba. Ono to fotak ma. Jsem zatim spokojenej. Predtim jsem mel SE P990i. Dve simkarty to zvlada opravdu krasne a bravurne. Problem je s pameti telefonu. je jen 500 Kb, takze si clovek musi koupit MicroSD. A problem je s kontaktama. V telefonu je jen misto na 200 kontaktu. Na internet jsem to s nim nezkousel. Ale jsem s nim zatim spokojenej. Problem je treba s psanim smsek, to fakt bez tuzky nejde.
Jo a dela se v bile, cervne a ruzove barve.