Navštíveno 616x

chci jen pro zábavu si doma pařit poker,bez sázek,jen s virtuálními penězmi. Neví někdo o takové hře na pc,popřípadě o onlinovce,jde mi i dost o grafické provedení. thanks

04.01.2010, 22:08 |
hawai ja jen tak pro prdel hraju governor of poker. neni to zadna on-linovkova, ale jen tak pro tu domaci zabavu mi to staci :-) na ulozto to stahnes

04.01.2010, 22:12 |
Kesam kámoš hraje tady na tom www.fulltiltpoker.net

04.01.2010, 22:20 |
tom96 případně na fulltiltpoker, bwin a všechny ostatní je jich asi milion.
na FaceBooku je nejakej poker :)
A docela mraky lidi to tam smazi :)

04.01.2010, 22:48 |
Rudi pařim na tom FB a je to docela prdel, na začátek dostaneš asi 13tis. a je jen na tobě, jak se ti to podaří rozmnožit...pak tam splňuješ i různý levely, za to dostáváš prachy a každej den pak dostáváš určitou částku...

04.01.2010, 23:15 |
Syrup ja hraju na
pokerstars
fulltilt
paradisepoker
a sem tam na FB, ale tam to neni pravej poker, protoze tam lidi vyhrajou tak maximalne dalsi virtualni penize, jenze na tech vyse jmenovanejch muzes s trochou stesti vyhrat i nejaky eura a dolary, samozrejme kdyz vyhrajes nejakej ten freeroll ...

04.01.2010, 23:18 |
relax na na fb to opravdu poker neni, stejne jako vsude kde hrajou lidi o virtualni penize, proste to tam lita o 106 a je to cistej gamble ... po tydle strance bych si asi volil to jak pise hawai ...

04.01.2010, 23:19 |
relax pripadne doporucim tudle stranku, je to sice anglicky ale kdyz to proctes a udelas nakej kviz daj ti naky prasule zadaco takze muzes hrat i bez investic ...
[ Link ]
nejlepsi je to tady:)
www.pokerpb.cz

05.01.2010, 09:03 |
higen taky na Gameparku, jeste tam sou dobry piskvorky :)
[ Link ]

05.01.2010, 09:54 |
J-T. Rozhodně bwin.cz Můžeš tady hrát jak za virtuální dolary tak za real. Máš na výběr ze čtyř rúzných her včetně zprofanovaného Texas Hold´em.
Doporučuju si zahrát za prachy (minimální částka je 0,02 $) to má pak úplně jiný "koule" :-)
J-T.: to jo někdy kdýž je to fakt rozehrané tak je v banku klidně i dolar :-)
také na Gameparku, hraje se tam dobře, ale musíš chytnout dobré lidi, jsou tam občas bohužel lidi, co za každou cenu dávají all in.
Tak jsem vyzkoušel bwin...nikdy jsem to nehrál.. nejdřív vklad 300,- ..ten šel pryč... pak další vklad 300,- ... na něm jsem skončil na 88kč.. pak se to obrátilo a už jsem na 605kč. Takže nula k nule pošla, ale zážitek dobrej :))