Navštíveno 689x

Ahoj kluci, kamarádka mi poslala odkaz na loupi jednoho auta. Tak se chci s váma poradit, co an to říkate??
[ Link ]

04.01.2010, 20:12 |
clown dle meho bezna cena, tady jich je vic :o)
[ Link ]
Podle fotek auto vypadá dobře, je to rs octávka. Nevym jak s cenou ale asi bych se možná podíval po jinej kvůli tomu nápisu v zádu. Ten kdo si koupí rs tak kvůli výkonu a né kvůli vzhledu
taky mě ten nápis znervozňuje no.
I když zase neni tak v tak stará aby byla vylítaná. Kouknul bych se po jiný a hlavně se kouki od koho to budeš kupovat.

04.01.2010, 22:54 |
Rudi jestli se v tom hrabal bitpower, tak potěš koště....pak se nedivim, že to prodává
urcite bych se na ni zajel podivat, kdyz nic,tak alespon pak mas s cim porovnavat. je v ostrave,tak to mas kousek. jinak nalepku bych zas neresil. to ze tam je nalepka nic neznamena, taky jsem mel na aute od bit poweru vse od nalepek po podlozky na spz a jednotka byla origo.
Ono je to nálepka od nálepky. Třeba já jsem byl podívat na jedno auto a tam byl samolepka ,,no fear´´ tak sem se podival na takový ty zkrytý věci hlavně zpojka atd. a zjistil sem že autu se dával hodně velkej kouř a hlavně to měl nějakej mladej kluk kterej tam nechal natahaný kabeli od neonů a dalších věcí tak sem to radši vzdal.

05.01.2010, 13:34 |
Pajk Musím souhlasit s Rudim :D