Navštíveno 518x

Zdravíčko,doporučte nějakou základovku pro soket 939
nemusí bejt nová(to ani nepředpokládam po jeto skoro starožitnost :D) bývalá deska byla Foxconn 6100K8MA
konfigurace je :
AMD Athlon 64 X2 3800+ 939 Manchester (Toledo-512)
3Gb Adata ram
ATI Radeon X1950 Pro (RV570)
PC je jen tak na internet,flash hry,Hudba,filmy. donedávna zvládal i nové hry na střední/vyšší detaily niní se vypína:-((i u flash hrach / videi) je nejspíše odkouřená deska .... tak hledám nejakou nahradu.Nové pc se mi kupovat nechce tohle zatim funguje :D
předem díky kluci
jeste dodám že pc skřín je micro atx
neni to grafikou? ci zdfojem?

04.01.2010, 09:22 |
luda551 | Upraveno: 2010-01-04 09:22:38
v oprave rekly ze je spatny chladic cpu (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) já typuju zakladovku. Predtím mi shořel zdroj Eurocase a ted(pred cca pul rokem) mi tam daly taky eurocase.... rikaly ze zdroj je v pohode!!! a delato i bez grafiky (myslím že když je puštena integrovana)
zkus si půjčit jinej zdroj, než eurocase - jsou to z 99% srágory :-(( jinak se sháněním s939 hodně štěstí, je to dost blbě sehnatelný :-((
maresk: to jsem mu taky rikal, ale vypada to na prehrivani cpu.:( Tak to se snad poresi:) ma velky teploty
axe :-) teploty ok na grilování :D
ne dneska se to snad vyřeší předem díky axetomovi za pomoc :-)se zdrojem se něco udělá později

06.01.2010, 00:36 |
TUNER stačí mít core temp a hlídat si teplotu...
po restartu pc tam mel tusim neco kolem 70-80 takze v systemu pri full zatezi v occt se to vypinalo.

06.01.2010, 02:22 |
Kacko A vycistil jsi ten komp nekdy? Od prachu, chlupu a vsemozneho bordelu?
Pripadne kouknout zda je ok ten chladic CPU - dat na nej ruku, zda se zahriva, jestli se odvadi teplo, zda se toci vetrak. Zkontrolovat pastu v jakym je stavu a pripadne nanest novou.
70-80 je vazne hodne, to nemam s AMD ani pri zatezi.
vse funguje, v prosinci mu misto jeho freezera davali vv prodejne nejaky obyc chladicc a porad to samy. napadlo me ze bud bude mit krivy IHS takze trochu vylapovat a nebo tam je malo pasty, spatna pasta a nebo vic me nenapada. OC nema
jak píše axetom pc byl v opravně zda neví co mu je,myslel sem že to bude zdrojem,typek že sem prej vul že tam rvu freezra,ten prej nechladí atd..... no uvidíme zítra jak to dopadne....Jinak tomovi dekuju za plnou podporu atd... az budu mít cestu kolem plzně tak skočíme nekam na pivko nebo kdyz budeš Ty kolem Ustecka tak se ozvi a zajdem nekam.Momentálne teplota cpu 1 65*C cpu2 69*C .Jinak kolik je normál cca teplotat cpu bez zátěže?
nemel sem do litru lepsi chladic nez freezera. To je kokot ten v pc. Mel sem ho taky a chladil paradne. Pak sem ho vymenil za noctuu. 70°C bez zateze je porad dost.

07.01.2010, 00:13 |
Kacko Ja mam AMD X2 4800+ AM2 a pri zatezi mi to nejde nad 37stupnu, prave ted 26stupnu, pricemz v mistnosti je 21.. Mam na tom Skytche Katana 3 a skrin Thermaltake Element T(na chlazeni je vyborna). S box chladicem a ve stary skrini jsem na nem nemel nikdy vic jak 50stupnu pri zatezi..
Jinak Freezer je jeden z nej chladicu z lowendu, je mnohem lepsi nez box chladic. Videl bych chybu v te paste, kdyby to neopravili, tak bych ji na tvem miste zkontroloval,pripadne koupil za 200,- novou.
jo je to jen o vetraku:) este ze tu desku nekoupil:D