Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pomoc: popis odborné činnosti

o Navštíveno 859x o
o 03.01.2010, 22:49 | art
dávám dohromady doklady k podání žádosti k autorizaci na ČKAIT, a jedním z nich je "popis dosavadní odborné činnosti", je to něco jako technický životopis. Mám nějakou představu jak by to mělo vypadat, ale aby mi to zbytečně nevraceli, tak se na místní obracím zdali už někdo něco takového má za sebou...? Jestli by mi to mohl poslat, či nějak stručně popsat jak je to správně? Obsah samozřejmě napíšu vlastní, spíše mi jde o formu, takže tu mi stačí vzorově popsat/poslat, to co oni uznávají.. díky

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3611 sekund.