Navštíveno 795x

02.01.2010, 18:07 |
Nora Přijdu ke svému zasněženému autu, odhrnu sníh okolo dveří, nastoupím, nastartuju, najdu smeták a dám se do ometání, ometu celé auto a říkám si, ještě vymetu torpédo, aby se nelepil sníh na stěrače, zvednu ramínko a stěrač nikde, odhrabu druhé ramínko a druhý taky fuč. 6e to někomu stojí za to ukradnout staré stěrače.
jak si poznal stoji asi byli lepsi nez ty jeho
Tohle si pamatuju, ze delaval muj dedecek za komunistu - to se sterace kradli o 106 - ale dnes to vazne zarazi tohleto :o(

02.01.2010, 18:16 |
Nora no...většinou s tím autem jezdí manželka, už tak před měsícem jsem jí říkal, že stojí za prd a že koupím nové a ona si stála za tím, že ještě není potřeba, takže z nich mít radost moc nebude
a nebo ti někdo udělal naschvál

02.01.2010, 19:57 |
Kesam Stěrače to je masakr:(((

02.01.2010, 20:24 |
zipp taťkovi taky někdo ukradl stěrače... ale byly to nový valea, tak to tak nějak chápu

02.01.2010, 20:39 |
X-sat (M)
No já bych zas tak nechápavý nebyl. Zrovna jsem kupoval stěrače Valeo, které běžně stojí okolo 1100,-. A sundání je jednoduché - jen sesunout - dnes již klasika.
jj,taky jsem dával za valea 1100, u peugeotu chtěli za ty samý 2000,tak pak už chápu,že je někdo ukradne, i když se mi to naštěstí nestalo :). A nebo se kradou bezramínkový, neboť je to módní a tuzing je drahý,že...
ukradnuté stěrače řešíme teď zákazníkům tak 3krát za týden, jakmile jdou stěrače zvednout v základní poloze nebo je tam jednoduchá demontáž nebo montáž jako u fabie II, je to dílo okamžiku a než by někdo dal cca 500 za standard tak to raději švihne useknul bych mu ruku..
mě to nepřekvapí - dneska se krade všechno a všude
Mě je šlohli v létě v brně u Hypernovy, blbý že pršelo, borcovi to udělalo nejspíš dobře ... ale to pochopí, až bude chodit do práce.
Zrovna loni jsem tak u naseho vencil hafana a vsiml jsem si na sousedove octe novych bezraminkovych steracu. Jak dlouho tam asi vydrzi......napadlo me. A za 2-3 dny jsem sel kolem a koukam ze na predku ma klasicky a na zadnim okne zadnej. Bylo mi to hned jasny a neudrzel jsem se nesmat.....
Vas to lidi jeste porad prekvapuje??????

04.01.2010, 09:19 |
Pekys | Upraveno: 2010-01-04 09:21:39
ještě že mám atypy, co nejdou na jiný auto :))
jinak jako x-sat, je to moc jednoduchý a rychlý, riziko minimální, cena nových vysoká.

04.01.2010, 09:39 |
tom96 jsem si vzpomněl, že kamarádovy se takhle vkradli do auta a nechali tam uplně všechno ani kastlík nebyl otevřenej jediné co tak mu ležela tatranka na sedadle spolujezdce tak jí ten cápek sežral a kvůli tatrance rozbil okno. Takže nějaký stěrače :-)