Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vysílačky

o Navštíveno 579x o
o 02.01.2010, 12:16 | Losky
Ahoj lidi, v létě jedem na dovču ve dvou autech cca 4tis km a scháním info o nějakých levných a slušných vysílačkách. Myslím tím ty malé do ruky jako telefony. Jedná se mi o to, aby to mělo dosah klidně max 3km, pojedeme za sebou, tak by problém žádný nastat neměl. Ale nic o tom nevím, tak nevím, zda stačí nějaké sencory za pětikilo nebo to nebrat. Ideální by bylo, aby se to dalo nabíjet i z autozapalovače či usb. Moc díky za případné rady. Jak říkám, nic o tom vůbec nevím a pokud možno víc jak 1tis Kč do toho dát nechci. Díky

o 02.01.2010, 12:38 | johanik
ty klasicky obycenjny vysilacky jsou hodne rozdilny, ja kdyz porizoval, tak jsme koupily Motoroly, jsou na stejnych frevencich jako ty obyc z obchodaku, ale kazdopadne rozdil tam je slyset. Cena setu 2 ks byla cca 1600,- napajeni je na tuzkovy baterky, toto bych klidne doporucil
o 02.01.2010, 13:03 | Losky
Tak 1600 se mi už za to nechce dávat. Možná je použiju jen jednou za rok. Já koukal na lacinější Cobra MT600, ale možná stačí i víc obyč, proto se ptám, zda s tím má někdo nějaké zkušenosti
o 02.01.2010, 15:32 | Zdeny60
Mám Intek MT4040. Přesně za tím účelůem jako ty, jsem je pořizoval. Měli jsme 4 na jedné frekvenci, kvůli děckám na lyžování, aby mohli jezdit tam, kde chtěli a abychom se nějak sešli.

Takže: v autě je to dost bída, porotože zřejmě kastle se chová dost účinně jako F. klec a pokud nejsi ve viditelném dosahu, je to slabota a kopcích a zatáčkácj to je ještě horší. V mém případě jsem se museli držet v autech do max. 800-1000m. Kupodivu, na horách to bylo i "za roh" max. tak odhaduji kolem 1,5km. Napájení 4xNiMh aku.

Jinak - já jednu "odemknul " pro celé pásmo 433MHz a zvýšil výkon na 1W (našel jsem na webu návod, jak na to) a kupodivu seto dost zlepšilo.

Jinak osobně už bych si to nepořídil a teď mi leží obě v šuplíku již asi 3 roky, zbylé dvě jsem už prodal z těch 4. Kup cokoliv, v této kategorii je to jedno.
Spíše bych volil CB na 27MHz, koupíš za pár babek a výkn neporovnatelně lepší, jen musíš mít out-anténu.
o 02.01.2010, 16:11 | Losky
Takže je to asi jedno, co to bude za krám:)Tohle jsem netušil, čekal jsem, že to bude fungovat trošku líp. Každopádně něco takového bude snad bohatě stačit
o 02.01.2010, 16:57 | crestik
...nebo tarif těch 5 kámošů od T-M,nebo jak to je, tam je pro 5 čísel zadara, nee?
o 02.01.2010, 17:13 | michall | Upraveno: 2010-01-02 17:14:32
Cobry používáme, když nastavujeme kamery. Netvrdím, že je to nějaký zázrak, ale za ty peníze jsou dobré. Měl jsem je i na srazu a v pohodě fungovaly v autech v koloně cca 1km. Jen pozor na akumulátory - dodávané s vysílačkami jsou nicmoc, raději bych pořídil kvalitnější + nabíječku.
o 02.01.2010, 17:14 | Kicker18
¨staci i ty obyc PMR(mam vyzkouseno)take v jizde za sebou auty,a signal jse slusny,cb vysilacka je ale uz o necem jinem,tu take muzu jen a jen doporucit.
o 02.01.2010, 19:47 | Losky
Ok, díky:)
o 02.01.2010, 22:24 | maresk
ještě bych juknul na Topcom - kupoval jsem sadu pro kamaráda asi za 800 na velkoobchodě a prej super, má to akupack a nabíječku na 220V na obě vysílačky, aktuálně stojí cca 840 Kč na velkoobchodě (můžu Ti to tam koupit, okud chceš), jinak ty konkrétní vysílačky jsou tyto: [ Link ]
o 03.01.2010, 14:46 | Losky | Upraveno: 2010-01-03 14:49:46
maresk: A prosím Tě, nemáš it stránky toho obchodu, zajímá mě, jaké typy tam mají. Jinak jsem z Mladé Boleslavi. Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3399 sekund.