Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Propojení DVD přehrávače a reproduktorů

o Navštíveno 464x o
o 02.01.2010, 11:05 | Mr.Scully
Kamarád má x let jakési domácí "pseudokino" - DVD přehrávač (asi jakoby s vestavěným receiverem) a k tomu má připojeny repráky přes takový ten nejprimitivnější způsob - nevím, jak se ty konektory jmenují, ale je to prý jen jak se tam zacvakne drát :-) Dělají se dneska ještě nějaké takovéhle low-end přehrávače, které by uměly přehrávat DivX/Xvid a zároveň měly tenhle způsob audiovýstupu? Já mám dojem, že i narazit na přehrávač s cinchy není úplně běžné, dneska je to většinou všechno optikou do receiveru. Ale aby byly výstupy takové ty cvakací bazmeky, do kterých se skřípne drát k repráku, to jsem nějak neviděl...

o 02.01.2010, 11:07 | tmx.806
nj, predne by ses mel zamerit na rozdil ZESILOVAC/PREHRAVAC. z prehravace cinche, ze zesilovace primo reproduktory...
o 02.01.2010, 11:14 | Mr.Scully
No však říkám, že je to asi nějaký přehrávač s vestavěným zesilovačem, však víš, jak ta all-in-one "domácí kina" za 3999 z Tesca vypadají. Ptám se za kamaráda, já takové problémy nemám, mám doma celkem solidní sestavu :-)
o 02.01.2010, 11:27 | Tuner#2
Pokud to má pérové svorky, tak to má vevnitř i jakýsi zesilovač. Nic takového samostatně nekoupíš, dnešní all in one kina jsou i s repro a navíc obvykle zesíky to má v subwooferu aby to nebylo v těle "komponentu".
o 02.01.2010, 11:28 | Mr.Scully
Tuner - jo, díky, toho jsem se tak nějak obával, že to jde koupit jen v setu. "Pérové svorky", fajn, konečně vím, jak se tomu říká :-)
o 02.01.2010, 11:31 | Tuner#2
No nevím jestli tomu tak říká každý, ale já jo :-)
o 02.01.2010, 14:39 | Petura
mám asi 5let starý DVD kino Thomson a to má reproduktory připojený stejným způsobem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3232 sekund.