Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Sháním shop a radu o RC prdítku

o Navštíveno 679x o
o 31.12.2009, 15:40 | cr4sh3r
Sháním nějakej e-shop, kde se dá dobře vybrat nějaký to RC autíčko, je jich sice miliony, ale všude malej výběr a nemaj ani n.d.

Dále bych chtěl radu jaký autíčko si vybrat. Asi by to mělo bejt 1/10, elektrika. Slyšel jsem že je lepší se dívat po stříďáku. Chci aby to umělo jezdit hoodně rychle a dalo se s tím driftovat. Nic k tomu doma nemám, takže asi nejlépe set, ale ani pokoupení po dílech mi neva, skládat umím :) Cenově jsem chtěl dat za autíčko tak 5000kč, ale když poradíte ať se na to vykašlu a radši přišetřím na to a to, že to za to stojí, tak to prostě koupím, takže strop pevnej není.

o 31.12.2009, 16:19 | PlusOne
Jestli to chceš vyloženě i na drift, tak v téhle cenové relaci jsem slyšel docela dobré ohlasy na tohle:
[ Link ]
Dají se na to dokoupit různé upgrady, kastle, kola, atakdále....

VIdeo:
[ Link ]
o 31.12.2009, 16:25 | Dexter | Upraveno: 2009-12-31 16:25:59
savage flux, pak už je to jen o obutí, když to omrzí drift, tak do terénu :) [ Link ] jinak tohle je jen e-savage
o 31.12.2009, 18:29 | Petura | Upraveno: 2009-12-31 18:37:33
tak na občasné ježdění je elektra podle mého lepší než spalovák, nemusíš se tolik věnovat údržbě apod ...

pro začátek rozhodně neuděláš chybu s nejrozšířenějším podvozkem TT-01 od Tamiya
pohon 4x4, dobrá dostupnost dílů (i cenová), plno tuningových dílů, pro začátek klidně i s OEM RC výbavou, a cenově se možná do těch 5000,- vejdeš i s veškerým vybavením když pořídíš jetý model

já osobně bych si koupil jetý model, protože na něm už bude dost vyměněných dílů za lepší, které bys časem stejně kupoval a nacpal do toho zbytečně moc peněz

na drift se to taky nechá upravit, dokonce TT-01D je přímo driftovací podvozek (tušim že má v sadě drift kola, ložiska a rozpěru na nápravy, jinak shodný s obyč. TT-01)

jinak nejradši nakupuju tady:

[ Link ]
[ Link ]

a samozřejmě modelbazar

[ Link ]

tohle byl můj první model TB-02
[ Link ]

o 01.01.2010, 11:41 | cr4sh3r
Petura: Moc pěkný subarko jsi měl, takhle si představuju aby jezdilo. Co jsi měl za podvozek? A dál, trošku se o něm rozepiš :)
o 01.01.2010, 12:38 | Petura
cr4sh3r: no vždyť jsem ti to všechno už vypsal :o)
kup si podvozek TT-01 od Tamiya, to co jsem měl já byl podvozek TB-02, od TT-01 se lišil pár detaily v uložení motoru, baterie a elektroniky, v základu už měl olejové tlumiče, ložiska a stabilizátory na nápravy - ale to všechno se dá na TT-01 taky dokoupit

jinak co se týká rychlosti, tak to jsou origo převody a základní typ motoru
o 01.01.2010, 12:39 | sprath
Pokud tě zajímá širší výběr zkus www.rcmart.com fajn zkušenost, fajn ceny, fajn jednání.
o 01.01.2010, 12:45 | Petura
pokud chceš nový model, tak jako základ ti doporučím tohle ...
dokoupíš hned ještě 1 nebo 2 baterie, lepší nabíječku abys nečekal dlouho na nabité baterie a můžeš hned lítat
[ Link ]
o 01.01.2010, 17:24 | gizmi
Ja prodavam slusne RCcko na TLkovem podvozku (Tamiya, takze mraky dilu) odlazene, povymenovane mraky veci, loziska, pekna digi RC sada, nova baterka, atd atd..hodim do emailu, sef by me to tu urcite smazal.. :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3409 sekund.