Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > To IT help s myší

o Navštíveno 589x o
o 31.12.2009, 12:05 | Paczqo
Potřeboval bych prosím radu, mám bezdrázový set klavesnice s myší od logitechu do včera vše šlapalo ok ale včera jsem v myši přehazoval baterky a od te doby se nemuže spojit a jen mi bliká horní dioda indikující stav baterky a spodní žlutá dioda ale nespojí se s PC. jedná se o myš Logitech LX8 Cordless Laser Mouse. Neví někdo kde hledat chybu ? baterky tam jsou dane nabijecí a jsou plně nabité.

o 31.12.2009, 12:10 | Ghofig
dole mas tlacitko connect... rekl bych, ze jak na prijimaci, tak na mysi a klavesnici. zkus to;)
o 31.12.2009, 12:13 | Paczqo
Ghofig: zkusil jsem to ale nic když na myši zmačku tlačitko conect tak ta žluta dioda znasne a neblika jak to pusitm zase blika a i když zapnu přijmač tak na myši mužu mačkat conect kolikrat chci ale nespoji se.
o 31.12.2009, 12:16 | Ghofig
nevim... ale hledal bych cbybu nekde tu. zkusit podrzet tlacitko na prijimaci, zmacknout na mysi. chova se to ruzne... pripadne klasicke vypnout a zapnout...?:)
o 31.12.2009, 12:22 | Paczqo
Ghofig: zkusil jsem pravě ruzne kombinace a tlačitko na vypnuti vubec nereaguje. sice mam ted provizorni dratovou myš ale vzhledem k umistěni pc je to skutečně provizorni řešení
o 31.12.2009, 12:26 | Ghofig
ja tech mysi mel v rukach uz spoustu a pokazde to sparovani bylo jine... jestli mas manual nebo cd, tak mrknout tam... jinak bych sel cestou restart pc, vytahnout baterky z mysi, zkusit jine usb, zkusit jine baterky... klavesnice funguje normalne?
o 31.12.2009, 12:36 | Paczqo
Klavesnice funguje normalně sparuje se taky spravně. Divne mi přijde že blika i červena dioda indikujici vybite baterky byt když jsou vybite tak jednak neblika atky tam jsou plně nabite baterie takže docela zahada no.
o 31.12.2009, 14:24 | Petura
mám taky set od Logitechu a taky se mi občas "rozpojí" myš, ale vyřeším to jednoduše tlačítky "conect" jak na přijímači tak na myši
o 31.12.2009, 15:29 | michall
Já teda měl od Geniusu, ale občas se mi při stejné situaci "kousnul" přijímač. Pomohlo odpojit na chvíli přijímač z USB a pak znova spárovat myš i klávesnici.
o 02.01.2010, 01:16 | KaZaN
Ja mam s Logitech myšma, hlavně u těch co jsou v setech s klávesnicí, sem tam potíže s tím, že se prostě myš vypne a musí se vyndat zandat baterky a pak jede dál jakoby nic, nemusím ji znovu connectit, to funguje. Docela mne to nasírá )o; Dělá mi to u víc lidí a i u různejch modelovejch řad a hlavně jen někdy. Někdy k tomu navíc hlásej, že to žere hodně baterky ta myš. Jsou firmy, kde maj víc kompu takhle a jednomu vydrží krysí baterky 3 měsíce a jinýmu sotva 3 tejdny a to ten co mu drží dýl maká víc (je tam celej den a druhej jen půl dne nebo sporadicky - práci mají stejnou). Když to pošlu do reklamace, tak mi to za měsíc vrátěj, že se neprojevilo )o;
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3192 sekund.