Navštíveno 589x

Potřeboval bych prosím radu, mám bezdrázový set klavesnice s myší od logitechu do včera vše šlapalo ok ale včera jsem v myši přehazoval baterky a od te doby se nemuže spojit a jen mi bliká horní dioda indikující stav baterky a spodní žlutá dioda ale nespojí se s PC. jedná se o myš Logitech LX8 Cordless Laser Mouse. Neví někdo kde hledat chybu ? baterky tam jsou dane nabijecí a jsou plně nabité.
dole mas tlacitko connect... rekl bych, ze jak na prijimaci, tak na mysi a klavesnici. zkus to;)
Ghofig: zkusil jsem to ale nic když na myši zmačku tlačitko conect tak ta žluta dioda znasne a neblika jak to pusitm zase blika a i když zapnu přijmač tak na myši mužu mačkat conect kolikrat chci ale nespoji se.
nevim... ale hledal bych cbybu nekde tu. zkusit podrzet tlacitko na prijimaci, zmacknout na mysi. chova se to ruzne... pripadne klasicke vypnout a zapnout...?:)
Ghofig: zkusil jsem pravě ruzne kombinace a tlačitko na vypnuti vubec nereaguje. sice mam ted provizorni dratovou myš ale vzhledem k umistěni pc je to skutečně provizorni řešení
ja tech mysi mel v rukach uz spoustu a pokazde to sparovani bylo jine... jestli mas manual nebo cd, tak mrknout tam... jinak bych sel cestou restart pc, vytahnout baterky z mysi, zkusit jine usb, zkusit jine baterky... klavesnice funguje normalne?
Klavesnice funguje normalně sparuje se taky spravně. Divne mi přijde že blika i červena dioda indikujici vybite baterky byt když jsou vybite tak jednak neblika atky tam jsou plně nabite baterie takže docela zahada no.
mám taky set od Logitechu a taky se mi občas "rozpojí" myš, ale vyřeším to jednoduše tlačítky "conect" jak na přijímači tak na myši
Já teda měl od Geniusu, ale občas se mi při stejné situaci "kousnul" přijímač. Pomohlo odpojit na chvíli přijímač z USB a pak znova spárovat myš i klávesnici.

02.01.2010, 01:16 |
KaZaN Ja mam s Logitech myšma, hlavně u těch co jsou v setech s klávesnicí, sem tam potíže s tím, že se prostě myš vypne a musí se vyndat zandat baterky a pak jede dál jakoby nic, nemusím ji znovu connectit, to funguje. Docela mne to nasírá )o; Dělá mi to u víc lidí a i u různejch modelovejch řad a hlavně jen někdy. Někdy k tomu navíc hlásej, že to žere hodně baterky ta myš. Jsou firmy, kde maj víc kompu takhle a jednomu vydrží krysí baterky 3 měsíce a jinýmu sotva 3 tejdny a to ten co mu drží dýl maká víc (je tam celej den a druhej jen půl dne nebo sporadicky - práci mají stejnou). Když to pošlu do reklamace, tak mi to za měsíc vrátěj, že se neprojevilo )o;