Navštíveno 1491x

Přiběhne pán na nádraží, má dlouhý baloňák a onanuje...
Výpravčí na něj volá: "Pane, zbytečně se honíte, už to
ujelo..."
No to je zase traktát! Kdyby příroda uznala za vhodné, aby tam chlupy nerostly, tak by tam zřejmě nebyly.
Pořádná beranice, to je žrádlo.
Jinak bych si připadal jak pedofil...
Zdeny60: takže si ani neholíš hubu, nestříháš vlasy ani nehty ............ hmm jseš gurmán
Ty vole, to mi neříkejte, že tady začneme řešit ženské ochlupení :-) Protože to bych se tady se Zdeny60 hned pěkně pohádal :-)

30.12.2009, 19:57 |
Pakik :-) Tak jemnej proužek, nebo něco co by mi připomínalo, že lížu dospělou ženskou mi stačí. Na beranici asi nejsem dostatečně velkej gurmán :-)

30.12.2009, 20:00 |
gizmi Zdeny60: nezlob se na me, ale na tobe je fakt poznat ze jsi z vesnice.. (aby me tu nekdo nenarkl, sam to pise v tematu o 50tce v Praze)
když už jsme u toho...jaký je rozdíl mezi holkou z vesnice a holkou z města? holka z města má na poštěváčku piercing a holka z vesnice klíště :-))))
Je fakt, že vyznavači chlupů by si měli přestat holit vousy atd., jak už tady bylo zmíněno, no, každej neocení pořádně chlupatý a zpocený podpaží nebo zamarastěnej klín :).
2 Sidnev: keď ma to nerozosmialo... ale VôBEC, môžem to reklamovať u Teba? :oP
Radsi pedofil, nez drevorubec.

31.12.2009, 00:48 |
pepe689 | Upraveno: 2009-12-31 00:48:41
jdu blejt Beda Travnicek dnes Krovinorez v akci

31.12.2009, 07:24 |
Zdeny60 | Upraveno: 2009-12-31 07:25:48
Ne ne, Gizmi, jen starší ročník, z doby, kdy věci ještě bývaly normální:-) Nemuseli jsme čekat, až nám něco stupidního došlo z Ameriky nebo Německa...
Ty jsi ještě mladý ouško, tak máš krapítek jiný pohled na řadu věcí, to je prostě vše:-)
Mr.Scully: a nemeju vlasy:-(
No fuj Zdeny :oD Niesom nijak starý, ale ani ucho, a stretávať bobra pri oblizovaní teritória by som fakt nemohol. Jedna bývalka si to odmietala holiť, tak som jej povedal že ju vezmem po kunde pádlom, keď to nespraví. Do dvoch dní som mal broskvičku ;o)
a hele, já myslel, že Slim dostane banán za ten tjůnink a asi ne :-D
a kromě toho bobři jsou chráněný, takže jako Zdeny ;)
Jak to říkal kámoš když je to holé tak to na mě tak divně kouká:-PPP
Jako tohle není móda... to je jako říct, že v baroku měly ženský devadesát kilo a pak přišla móda štíhlejších, tak to určitě bylo špatně... prostě nějak se to vyvíjí, starší generace je holt zvyklá na nějaké věci, já jsem relativně mladší (30 let), takže jsem de facto měl na výběr a ta volba byla jednoznačná. Jsou techniky, kdy je opravdu příjemnější nemít hubu plnou chlupů, zaschlých tělních tekutin a dalších lahůdek. S pedofilií to nesouvisí, to je jako kdyby byl pedofil každej, kdo má radši malý prsa. A navíc ku*da je přeci super věc, tak ji nebudeme schovávat, ne? :-)
:-)