Navštíveno 686x

Nějak v posledních letech vypadávám z trendů hudby a tak potřebuji poradit. Střihám teď jedno video a mám v něm použitu nějakou hudbu od The Rasmus, protože se mi něco od nich líbí. Je nějaká další skupina, která by měla velmi podobný styl písniček, že bych to tam taky mohl hodit, aby to bylo trochu ze stejného těsta?
Apocalyptica nebo Nightwish ?

30.12.2009, 17:36 |
dolph Tokio Hotel :))
Apocalypticu tam mám (tedy přesněji video začíná Rasmusem, pak je Rasmus feat. Apocalyptica a pak Apocaliptica samotná). Na Nightwish mrknu, jestli bych tam něco vybral. Hodila by se už jen tak jedna písnička kolem 5-6minut, tak bych tam rád dal právě něco jiného než co už tam je. Díky za tip
[ Link ] Dole máš Similar Artists, skús niečo z toho...

30.12.2009, 18:47 |
jura.j | Upraveno: 2009-12-30 18:50:40
mě včíl chytlo totok :
[ Link ] nebo :
[ Link ] nightwish z novů zpěvačků mě neoslovili , radši starší s Tarjů
Tak už jsem něco povybíral a teď ještě hledám nějaký song, kterým bych video zakončil. Mělo by to být něco velice chytlavého co lidem vleze pod kůži, když to slyší (třeba jako vétězný song We are the champion, nebo něco takového, z čeho má člověk pomalu husí kůži). Možná by něco takového mohlo být od Apocalypticy, nebo HIM. Zkouším zatím hledat.

30.12.2009, 19:53 |
Bulík Ber to jako tip:
Třeba u nich něco pohledáš.
[ Link ]

30.12.2009, 20:00 |
Bulík | Upraveno: 2009-12-30 20:07:10
Nebo tam vraž něco od Evanescence
[ Link ]
já teda nevim ale z We Are The Champions teda husí kůži nemám :) ale čirou náhodou jsem je po cestě domu poslouchal akorát v jiný verzi teda a ta je mimo styl trochu :)
[ Link ]
pak ještě mám rád tuhle verzi :)
[ Link ]
a z čeho mám zaručeně husí kůži když to je nahlas tak je megamix pomády.... vždycky mě dostane :)
videa nevšímat ale jedná se o tenhle song
[ Link ]
Nightwish, Within Temptation, Sabaton, Cradle of Filth, In Flames, Silent Stream Of Godless Elegy, je toho spousta :o)

30.12.2009, 21:51 |
nome lordi - hard rock hallelujah
pokud bys hledal něco rychlejšího a hlavně dlouhého, tak něco přes 7min
[ Link ]