
Navštíveno 980x

Hoj všichni,právě se chystám udělat přítulce radost,jelikož je v práci,tak chci uvařit.Koupil jsem kuřecí křidýlka.Jasně že na netu je receptů milion,chci se napřed zeptat jestli někdo z vás nemá zaručenej recept.Zkušenost.Jo a kdyby bylo něco ostřejšího tak tim líp.Dík za náměty:-)

30.12.2009, 16:38 |
Kacko Nalozit do ostrejsi marinady a za cas hodit na grill:)
...u nás je oblíbený obyč. trojobal, prostě se jich mraky obalí, usmaží, šoupne do mísy asi 20-30 křidélek, a je o zábavu postaráno. Nejdřív esteticky příborem a s chlebem, u 4tého už všichni dlabou rukama a serou na chleba :-)
No zkusim něco vyrobit,třeba něco ala KFC,gril nebude,buď pánev,nebo trouba,jelikož nevim kam bych ten gril v paneláku umístil:-(
crestik:my serem na příbor už od začátku:-)

30.12.2009, 17:35 |
dolph udělej narychlo nejakouu marinadu cik cak od oka--olej,sul,pepř, něco paliveho na nejakou dobu tam ty kridla naflakej pak rozpal panev i troubu na panvi to jen tak rychle opeč z obou stran at tam mas zaklad kurky pak to vsechno naflakej na pech nebo do zapekaci misky zalej to tou zbylou sragorou co jsi vytvoril a nech to dopect. se sereš :) rychlovka :) ja to takhle delam doma porad a uz jsme sezrali tuny :) do marinady dej cokoliv co te napadne (ne uplne vsechno :) )

30.12.2009, 17:35 |
Mája

30.12.2009, 17:37 |
FSAL vyhod kridylka, kup kravu :) fuj slepice ;)
FSAL:no jo,slepice má ráda mladá,já sem přes vovar... :)
já myslel jestli nemáte něco konkrétního-vyzkoušenýho.
Jo,už to vidim,jak sem hodil/a Mája,do toho pudu,akorát umim anglicky jen helou,tak se s tim nějak poperu..
Honcke: nevím, jestli už jste to nesežrali :o))))
ale:
Marináda: pepř, trochu soli, bazalku nebo provensálské koření, med, skořici a olej.
Nechat v tom máchat. pak je lehce osmahneš na pánvi, nesmí se ti chytit. Pak to z obou stran potřeš tou marinádou a šoupneš do trouby - otevřený plech, jinak to uvaříš a musíš to péct do zlatova - nejdůležitější je podlévání :oDD. Ne abys to potíral jen medem - to bude sladký jak hovno z nutrie, musíš si té marinády udělat víc :o))))
ty vole mel si zavolat dovezl bych ti dobrou chili omacku na spicku noze tim zkurvis 3kila masa
vinzek fa: Hele to me zajima, zatim vsecjny "hot" omacky co jsem ochutnal byly jen sladkej kecup pro deti :-)

31.12.2009, 13:43 |
Syrup RadekFM: tak se podivej na www.habanero.cz .... :D koupis, ochutnas na spicku paratka, chcipnes :D
hoši, ale co ten after efekt po chili. jednou jsem měl chili někde z mexika "uživejte po smrti", na jídlo docela brutal, ale hlavně druhej den se jít vys*at, nikomu to nepřeju...
Bladzejtak to bylo tesco chili jak pisesyrup habanero cz odtud mam MAD DOG 357 opravdu vrele doporucuju na spicku noze ochutnej a za 20sek vidis vsecko cerne jak ti tece z oci nemuzes nic dat do huby jak pali a lejes do sebe mleko hlava nehlava a to ze ja k samotnemu mlecku mam odpor a ze nejaky ostri snesu ale tohle je extreme ale da se to je to lepsi nez kupovat ruzne papricky tohle ma aspon chut
Freerider:ne,nesežrali,včera se už nic nekonalo,něco do toho vlítlo,ale teď jdu právě na věc.Použiju recept od Tebe,uvidím co z toho vyleze.Jo a mam doma ty lupínky můžu je tam přidat ne?
vinzek:tak ji přivez,vem mladou,mam tu nachlazenej budvar,a flašu Ferneta.Mladá to odřídí:-)Nebo chrápej u mě:-)
Honcke: pak dej vědět, jak jsi dopadl :o)
Freerider:tak je hotovo,dal jsem to pak do trouby,nejdřív byl friťák,no a dal jsem k tomu ještě brambory,myslím že dobrý,mladá si pochutnala,já taky,nejlepší je ta skořice,fakt zajímavý.Jo a ještě jsem to obalil v těch corn-flejkách.Tak dík za námět:-)


03.01.2010, 13:45 |
choze Spravny čili pálí dvakrát, jednou když vejde a podruhy když vychází ;)
choze:já se podle toho řídim když něco vařim,ale mladá zas extrémy nemusí:-)
choze spravny chili pali kdyz vchazi protoze ho staci malinko kdyz vylejza tak pali jen to kteri musis dat hodne aby to palilo ja sem sezral sklenici chili paprik k jednomu burtu abych ho cejtil a pak to bylo hnus kdyz dam luksusni staci na spicku noze a musi se to zalejt 1l mleka a 10ti rohlikama z maslem