Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT:Recept

o Navštíveno 977x o
o 30.12.2009, 16:14 | Honcke
Hoj všichni,právě se chystám udělat přítulce radost,jelikož je v práci,tak chci uvařit.Koupil jsem kuřecí křidýlka.Jasně že na netu je receptů milion,chci se napřed zeptat jestli někdo z vás nemá zaručenej recept.Zkušenost.Jo a kdyby bylo něco ostřejšího tak tim líp.Dík za náměty:-)

o 30.12.2009, 16:38 | Kacko
Nalozit do ostrejsi marinady a za cas hodit na grill:)
o 30.12.2009, 16:39 | crestik
...u nás je oblíbený obyč. trojobal, prostě se jich mraky obalí, usmaží, šoupne do mísy asi 20-30 křidélek, a je o zábavu postaráno. Nejdřív esteticky příborem a s chlebem, u 4tého už všichni dlabou rukama a serou na chleba :-)
o 30.12.2009, 17:26 | Honcke
No zkusim něco vyrobit,třeba něco ala KFC,gril nebude,buď pánev,nebo trouba,jelikož nevim kam bych ten gril v paneláku umístil:-(
crestik:my serem na příbor už od začátku:-)
o 30.12.2009, 17:35 | dolph
udělej narychlo nejakouu marinadu cik cak od oka--olej,sul,pepř, něco paliveho na nejakou dobu tam ty kridla naflakej pak rozpal panev i troubu na panvi to jen tak rychle opeč z obou stran at tam mas zaklad kurky pak to vsechno naflakej na pech nebo do zapekaci misky zalej to tou zbylou sragorou co jsi vytvoril a nech to dopect. se sereš :) rychlovka :) ja to takhle delam doma porad a uz jsme sezrali tuny :) do marinady dej cokoliv co te napadne (ne uplne vsechno :) )
o 30.12.2009, 17:35 | Mája
o 30.12.2009, 17:37 | FSAL
vyhod kridylka, kup kravu :) fuj slepice ;)
o 30.12.2009, 17:48 | Honcke
FSAL:no jo,slepice má ráda mladá,já sem přes vovar... :)
já myslel jestli nemáte něco konkrétního-vyzkoušenýho.
Jo,už to vidim,jak sem hodil/a Mája,do toho pudu,akorát umim anglicky jen helou,tak se s tim nějak poperu..
o 31.12.2009, 08:01 | Freerider
Honcke: nevím, jestli už jste to nesežrali :o))))
ale:

Marináda: pepř, trochu soli, bazalku nebo provensálské koření, med, skořici a olej.

Nechat v tom máchat. pak je lehce osmahneš na pánvi, nesmí se ti chytit. Pak to z obou stran potřeš tou marinádou a šoupneš do trouby - otevřený plech, jinak to uvaříš a musíš to péct do zlatova - nejdůležitější je podlévání :oDD. Ne abys to potíral jen medem - to bude sladký jak hovno z nutrie, musíš si té marinády udělat víc :o))))
o 31.12.2009, 09:21 | vinzek fa
ty vole mel si zavolat dovezl bych ti dobrou chili omacku na spicku noze tim zkurvis 3kila masa
o 31.12.2009, 11:04 | RadekFM
vinzek fa: Hele to me zajima, zatim vsecjny "hot" omacky co jsem ochutnal byly jen sladkej kecup pro deti :-)
o 31.12.2009, 13:43 | Syrup
RadekFM: tak se podivej na www.habanero.cz .... :D koupis, ochutnas na spicku paratka, chcipnes :D
o 31.12.2009, 13:47 | Bladzej
hoši, ale co ten after efekt po chili. jednou jsem měl chili někde z mexika "uživejte po smrti", na jídlo docela brutal, ale hlavně druhej den se jít vys*at, nikomu to nepřeju...
o 31.12.2009, 15:37 | vinzek fa
Bladzejtak to bylo tesco chili jak pisesyrup habanero cz odtud mam MAD DOG 357 opravdu vrele doporucuju na spicku noze ochutnej a za 20sek vidis vsecko cerne jak ti tece z oci nemuzes nic dat do huby jak pali a lejes do sebe mleko hlava nehlava a to ze ja k samotnemu mlecku mam odpor a ze nejaky ostri snesu ale tohle je extreme ale da se to je to lepsi nez kupovat ruzne papricky tohle ma aspon chut
o 31.12.2009, 15:48 | Honcke
Freerider:ne,nesežrali,včera se už nic nekonalo,něco do toho vlítlo,ale teď jdu právě na věc.Použiju recept od Tebe,uvidím co z toho vyleze.Jo a mam doma ty lupínky můžu je tam přidat ne?
vinzek:tak ji přivez,vem mladou,mam tu nachlazenej budvar,a flašu Ferneta.Mladá to odřídí:-)Nebo chrápej u mě:-)
o 31.12.2009, 20:35 | Freerider
Honcke: pak dej vědět, jak jsi dopadl :o)
o 03.01.2010, 13:37 | Honcke
Freerider:tak je hotovo,dal jsem to pak do trouby,nejdřív byl friťák,no a dal jsem k tomu ještě brambory,myslím že dobrý,mladá si pochutnala,já taky,nejlepší je ta skořice,fakt zajímavý.Jo a ještě jsem to obalil v těch corn-flejkách.Tak dík za námět:-)

foto k příspěvku  od Honcke

o 03.01.2010, 13:45 | choze
Spravny čili pálí dvakrát, jednou když vejde a podruhy když vychází ;)
o 03.01.2010, 14:09 | Honcke
choze:já se podle toho řídim když něco vařim,ale mladá zas extrémy nemusí:-)
o 03.01.2010, 20:37 | vinzek fa
choze spravny chili pali kdyz vchazi protoze ho staci malinko kdyz vylejza tak pali jen to kteri musis dat hodne aby to palilo ja sem sezral sklenici chili paprik k jednomu burtu abych ho cejtil a pak to bylo hnus kdyz dam luksusni staci na spicku noze a musi se to zalejt 1l mleka a 10ti rohlikama z maslem
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3122 sekund.