Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Chlazení motoru - dotaz

o Navštíveno 568x o
o 30.12.2009, 09:30 | Only_One
Včera se byl podívat kupec na auto - docela komedie.. nicméně ... auto funguje jak má, topí, chladí... ale auto se projelo tak 10minut, už i v interieru hřálo pak typek vyběh ven šahal na hadice od velkyho chladiče prej jsou studený a že to je špatně.... Ja osobně mám pocit že když je venku -5 tak je velkej okruh celej zavřenej ne? a jede jen vnitní + topení v autě takže za takhle malou chvilku není šance aby se snad ani termostat otevřel a nedej bože ohřál tu spoustu vody v chladiči na kterej fouká ledovej vzduch z venku. Je to tak nebo zase mám díru ve znalostech....?

o 30.12.2009, 09:32 | Dudelina | Upraveno: 2009-12-30 09:35:02
Pravdu máš. Po 10ti minutách ještě pojede malej okruh...zvlášť u tdi.

To mi nejede ani u benzinovyho citraku - to je dycky poznak, ze se teplota vysplha k provozni a pak rucicka trochu spadne (otevre se velkej okruh) - to je tak po 4km jizdy.
o 30.12.2009, 09:34 | Only_One
no já si to myslel :) vtipný bylo když stál před xenonovou lampu a vehementně tvrdil, že to xenon není..... to sem pomalu měl chuť auto zamknout a jít domů :-)
o 30.12.2009, 09:37 | Dudelina
Já mám svoje vlastní auto teprve první, tak jsem taky zvědav, až ho budu jednou prodávat :) to bude taky komedie, zvlášť když hydrauliku moc lidí nezná...
o 30.12.2009, 09:48 | Petura
asi byl pán zvyklej na škdofky, která hodinu netopila a začala až když byl celej motor rozpálenej :o)
o 30.12.2009, 09:51 | Nismo.Power
takovýhle lidi rovnou poslat do prdele ! oblejzaj půl hodiny jen aby ti pak řekli že to nechtěj leda by si slevil 30procent za tyhle vady který zrovna vymysleli....
o 30.12.2009, 10:12 | Only_One
tak chlapík co to chtěl koupit byl v pohodě :-) jen ten mechanick se mi jevil trošku netradičně
o 30.12.2009, 10:41 | Rudi
Spíš si chtěl hrát na hrozně chytrýho a zkušenýho, tutově tudle radu dostal od svýho "zkušenýho" známýho a rád jí šíří dál.

Dudelina - občas to komedii opravdu připomíná, kor když vidíš, jak ty lidi auta ani pořádně nekontrolujou a na nákup jezděj ve valný většině s kamarádem nebo rodinou, která tomu taky nerozumí. Jednou jsem dokonce kupce musel přemlouvat, aby se v tom autě vůbec projel!
o 30.12.2009, 10:52 | Only_One
ty jo.. já asi před pěti lety prodal mazdu 323F nejdřív tři měsíce nic a pak přijela paní jen to viděla na parkovišti, vyndala peníze a že bere... tak z toho sem byl totálně vedle. Taky sem je prosil aby se aspoň svezli... :-)
o 30.12.2009, 11:53 | Cenda
podobně jsem kupoval motorku - když je všechno evidentně v pořádku, tak to prostě vezmu a nevymejšlím kraviny. Projel jsem se, až když jsme připravovali papíry, jen ze zvědavosti.

Jinak mě dostal týpek, když jsem prodával Dynaudia - ani je nechtěl rozbalit a prohlédnout, protě je přendal do kufru před supermarketem, dal mi peníze a do 5min odjížděl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3113 sekund.