Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Asus sasi

o Navštíveno 642x o
o 28.12.2009, 11:50 | drebb
Mam problem s mym sasi na asusu, potreboval bych ho vymenit a nevim jestli se to vubec vyplati. Pri otvirani mi prasknul( sam od sebe ) kus plastu u pantu, ktery drzel pant posazeny k hlavni kostre NB a ted jak to zaviram tak to chce vyletet cele. Do zaruky to ani nedavam, bo mi ho zase poslou zpet, ze ho spatne pouzivam. Jako minule kdyz mi naprasknul u spodniho rohu klavesnice do okraje notesu, tak mi tvrdili ze mi spadl coz je blbost, protoze to prasklo jak jsem drzel notes za predni cast tak to vahou asi puklo. Takze pry se to tak drzet nema atd. atd. Kdybych byl american tak bych se soudil ze nemaji v manualu vysvetlene spravne drzeni notasu :). odpoledne hodim fotky jak to vypada

o 28.12.2009, 11:53 | Harryp
Se tady nějak vyrojily chybky u Asusů.
o 28.12.2009, 11:55 | axetom
zkusil bych tu reklamku. nepamatuju si kde ale tak 2-3 mesice zpet na foru bylo ze prave nekomu praskl plast na otevirani a reklamka to uznala
o 28.12.2009, 12:00 | Harryp
To axetom: obecně v autorizovaných servisech záleží na stavu jako celku. Když je zasraný jako jetel,rýhy v něm atp. tak se kroutí všichni (a já se ani moc nedivím) ,ale když je jakože "zachovalý" a někde je něco špatně,tak se snaží vyhovět. Jo a hodně servisům vadí když na ntb nejsou dole ty gumové "nožičky" .
o 28.12.2009, 21:05 | Phitypaldy
Tak ja mam ntb v top stavu (pouzivam jen na stole)a na reklamaci jsem neuspel.

foto k příspěvku  od Phitypaldy

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3406 sekund.