Navštíveno 881x

tak ono i náboženství se přizpůsobuje době a tak se nehraje jen na varhany, ale dělá se i music pro mladší apod. :-) ale pařej hustě, to je skoro technopárty :-D

26.12.2009, 20:51 |
DaveF jo je to docela dobře udělaný :-)
jsem si vzpoměl na svůj oblíbený hit
[ Link ]

26.12.2009, 21:08 |
X-sat (M)
Sektaři...
Ten v tom posledním videu je skoro takový malý Hitler.
trochu odbočím, každej rok jsme aspon na chvíli chodili na půlnoční, ale letos, co tam farář nebo jak se jim říká předved, to byla hrůza. chvílema měl řečnickej styl jako nějakej vůdce a hlavně ten obsah co říkal, jak se musíme všeho vzdát atd...do toho kostela už nikdy nejdu...

27.12.2009, 12:02 |
tom96 no věřící nejsem, ale prožil jsem si svoje, protože jsem z nábožensky založené rodiny kterou mám na východě slovenska takže totálka. Mše v čr a sr jsou hlavně o farářích když je špatnej tak si stěžujou i věřící natož lidi co o tom "nic neví" a jdou jen tradičně na půl noční. A k těm černochům zase takhle to možná vypadá zvláštně, ale v usa jsem žil a byl jsem se podívat v černošském kostele a je to nezapomenutelný zážitek. To proč ta jejich mše vypadá jak vypadá by se zase určitě lehce zjistilo z historie určitě to není o přizpůsobování mladé generaci (aspon mě to opravdu tak nepřijde). To jen když odbočím od těch remixovaných vydejí a vezmu to trochu vážněji :-)
dovolím si jedno....neni v tom nic proti náboženství, jen malá úvaha .-))
[ Link ]
nocarret: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD masox

27.12.2009, 21:47 |
Kesam Ty krávo si dal extošku ne ten v tom království :-)
SEKTY likvidace.

27.12.2009, 21:51 |
Kesam nocarret::))))))))))))))))LOL

27.12.2009, 21:56 |
tom96 nocarret: :D:D:D:D super
to sem tu daval tak mesic dozadu :/ od pici k pici k pici

27.12.2009, 23:26 |
Kesam Masakry party :DDD