Navštíveno 1000x

26.12.2009, 14:32 |
BATMAN | Upraveno: 2009-12-26 14:32:41
Co na to rikate?
Samozrejme jsem si takovych perpetum-mobile nikdy nevsimal, ale lidi to kupujou jak blbi, negativni hodnoceni zadne............
[ Link ]

26.12.2009, 16:51 |
crestik | Upraveno: 2009-12-26 16:54:31
magnetizér vzduchu...tyvole ti lidi musí být fakt vykrákaní. Jinak jsem si kdysi vyměnil pár mejlů s profesorem, který podobný nesmysl zkoušel i na VUT tak 10 let zpět na popud nějakého zlepšovatele a ve zkratce mi napsal, že to zkoušeli a výsledky s nesmyslem byly lepší než bez nesmyslu asi o tolik, že to nepřekročilo toleranční pásmo měřícího zařízení. Takže si obrázek asi všichni udělají sami. Na závěr trochu víc diplomaticky napsal, že lidi by se měli méně zabývat kravinama a popřál dobré studijní výsledky :-)

26.12.2009, 18:35 |
nome chlapi ruku na srdce, kdyby to opravnu fungovalo tak se to nedováží z polska a nestojí to pětikilo ... :-))))

26.12.2009, 18:54 |
Bulík Na Aukru již pouze chybí nabídka potulného obchodníka s deštěm.
S tímto zhruba srovnatelné.
Musím se kouknout jak mám dlouhý hadice, nebo je radši vezmu je všechny a dám je i na výfukové potrubí a na vocas si dám taky jednu......:-)))
Tak normalni zdrave uvazujici clovek si to asi nekoupi, ze? A prodejce doufa ze vydela aspon nejakou kacku na lidech typu ,,sak to stoji jen peto tak proc to aspon nezkusit,,
Ale jinak bych takove vychcanky kopal do toho co jim roste na krku...