Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Iphone vs. Nokia N97

o Navštíveno 962x o
o 25.12.2009, 13:53 | Vonox
Zdravim lidi mam chvilku iphona 3G 16 GB white a nevim no je to na me nejaky slozity treba jak udelat z mp3 ringtone mi hlava nebere takavy blbosta takovy srani tak premyslim ze mi je docela tenhle mobil k nicemu ,, premyslim o nokii N97 pred iphonem sem mel N96 predtim n95 a vzdy byli vpohode chtel sem zmenu ale nejak mi to nevyhovuje .. asi pujde do N97 .. mate nejake postrehy ? proc ne a proc ho vymenit za iphona ? budu rad za kazdou radu ... pak jeste sme koukal na N900 ale to nevim s cenou

o 25.12.2009, 14:56 | Syrup
jestli ho nechces tak ja ho za bura koupim :D

ringtone se dela iplne jednoduse, stahni si iRinger z internetu, otevri v nem mp3, pripadne si uprav velikost atd. Automaticky se ti to sesynchronizuje s itunes a to pak sesynchronizuj s iP a je to :)
o 25.12.2009, 15:21 | TROY
měl jsem obě
Nakonec mám íjabko :)
o 25.12.2009, 15:24 | Syrup
Kazdej postupem casu prijde na to ze iJabko je nejlepsi :))
o 25.12.2009, 16:31 | Soptík
Tak já řešil podobnej problém.Jestli N97 ne Iphone.Nakonec jsem od TROYe koupil N97 a chrochtam blahem.Všechno je jednoduchý žádný stahování nějakejch programů atd.Ani nepotřebuju tu jejich tužtičku na ovládání,ze začátku mi chyběla ale teď se bez ní obejdu.Zatim sem nenašel jedinnou vadu která by mi na tom telefonu vadila.Po E90 je to zas pořádnej telefon od Nokie.
o 25.12.2009, 17:58 | Knightey-
a ta vada na N97 je ze je fotoaparat nepouzitelnej pri foceni za tmy s bleskem, protoze to tam hodi takovou mlhu.
o 25.12.2009, 19:52 | Vonox
tak iringer je pecka diky ja sem to bral podle navodu na iphone foru pres winSCP coz je pro me moc narocny :-D jinak iringer pohodicka .. zas na iphonu ten fotak je uplne napicu ale na to stavenej neni co si chvalim jsou hry nevim jestli nakej mobil ma lepsi ale treba wormsy red alert si nemuzu vynachvalit asi u nej zustanu uz mam vyzvaneni tak pohoda :-D ne joke urcite ma vice moznosti nez nokia a symbian .. asi je mac os vic vepredu ... uvidim jeste pak az poradne proctu N900 a jeji linux no ale aby to nebylo jeste vetsi psycho
o 25.12.2009, 23:34 | radek.613
No tak již drahnou dobu je známo, že jsou lidi, co potřebují telefon na telefonování a jeho funkce pro práci, pak jsou tací, co potřebují místo telefonu hračku "vše v jednom, ani jedno nestojí za nic", pak jsou třeba i tací, co si potřebují "mp3 přehrávač s možností občasného telefonování" a výrobci na trhu těmto zcela odlišným skupinám svou produkcí naštěstí vyhovují. Takže vždycky je třeba si před nákupem stroje vzít kus papíru, sepsat si body v pořadí podle podstatnosti, co od daného zařízení chci, a podle toho vyrazit na nákup. Pak jsou všichni spokojeni, tržby rostou a není třeba řešit hlášky typu "koupil jsem si ifoun a dělá o dost horší fotky než Nikon D90" nebo "mám N97, jak se v ní zapíná "usa" mód ovládání jedním prstem synchronizovaným se zánětem mozkových blan".... :-D
o 25.12.2009, 23:42 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jen doplnim Troye, mel iPhone, pak N97 a nakonec zase koupil iPhone :-D
o 26.12.2009, 01:41 | Daryl (A)
Asi jako Radek. Ujasni si co chceš nebo potřebuješ či cekas a podle toho kupuj.
o 26.12.2009, 17:19 | TROY
děkuji Králíkovi za doplnění :o) a muj bývalý iphone slouží Královi hehe
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3492 sekund.