Navštíveno 2214x

Potřebuju tam v neděli zaparkovat na celý den auto, dá se tam někde? Nebo nějaký tip poblíž.. Díky
kolem kruhace na dejvicky se vzdy neco najde
anebo v sestce v nakupaku

25.12.2009, 13:21 |
hawai tady je parkoviště a myslim že free, ale nejsem si úplně jistej

Super díky!!! Takže jedu autem a ne vlakem..
když jsem tam jezdil do školy, parkoval jsem v ulici Kolejní, je to mezi dvěma budovama ČVUT a tam jsem našel místo vždycky, málokdo o tom ví, je to od kulaťáku kousek
Bolthorn: to je fakt, vlak bys tam zaparkoval tezko :-)

25.12.2009, 15:42 |
Kesam .mycTD: :D to jo hele.
.mycTD: zas záleží zda by jel jen s mašinou nebo by táhl i nějaké vagóny s kámošama :D
.mycTD: :DDD
no ještě to zvážím.. vlakem sem jel naposledy před 6ti lety, tak zvažuju už jen kvůli tomu cestu vlakem.. navíc nemám dálniční známku a cesta tam a nazpátek by mě vyšla na 600,- včetně známky.. Vlakem na 200,-..

25.12.2009, 22:25 |
Rudi Otázkou, kdy tam dojedeš vlakem, ČD :-DDD
jj já si to právě rozmejšlím.. láká mě ten vlak už jenom z toho důvodu, že jsem v něm léta neseděl.. tak mě zajímá co se změnilo :D
nezměnilo se nic, vagony jsou starší o 6 let, takže některé už slaví kulatou 100vku, počmárané sedačky, bez tetanovky na WC nechoď, šáhej do co nejméně zákoutí, jinak si odneseš žvýkačku, nebo jinou trofej...prostě vlaky na mě nezapůsobily
má cenu si připlatit první třidu?
jed autem jak beloch... ;-) me se jeste nestalo abych nekde kolem kulataku nezaparkoval...
je hrozný jak clovek musi furt prepocitavat cestu na benzín uz me to taky tak sere!nejradsi bych proste dycky sednul a jel a neresil za kolik to kam mam, snad se toho nekdy doziju :-D

28.12.2009, 13:04 |
Rudi Perfekt - si kup TDI a neřešíš to :-))
jo to ty cesty prepocivas na cidla, podtlaky a vahy vzduchu :-))