Navštíveno 1892x

Prislo mi to mejlem a tuhle sem to nevidel, tak bych to sem dal jako kuriozitu ci odstrasujici pripad :)
Videl jste to nekdo? Jak je to stary atp?
PS: ten superb se bude davat lepe dohromady nez to ferrari :)

Viděl jsem už poněkolikáté. To Ferrari se dohromady asi dávat nebude, a ten Superb se možná prodá v áčkách jako nebouranej po starším pánovi.
Co se mi teda líbí, tak to, že disk na Fezzku je na sračku, ale pneumatika se z něj svlíkla neporušená...
tohle už je fakt hodně starý...
pokud se nepletu, tak tohle udělá spousta supersportů s motorem vzadu - podobných fotek je všude spousta se stejným výsledkem
To nevis na kolika mistejch je prorazena trebas :)
tak ono pokud trefil ve smyku disk na obrubník a kus ho ulomil, tak jde pak pneu dolů sama :-)
vždyť na tom kole zůstaly jen paprsky a vnitřek tam není vůbec, tak to je eeeeasy :-)

24.12.2009, 17:51 |
JP eFko by se opravovalo hůř i kdyby bylo jenom škrábnutý... zkus na F355 sehnat nějaký karosářský díly:))

24.12.2009, 17:52 |
FBS hlavně tu zase všichni nepište jak to bylo. Kriminalka Miami tohle vážně není...
co jsem slyšel tak na těch supersportech je to udělaný schválně aby ten motor ulítl

24.12.2009, 18:01 |
Lefi | Upraveno: 2009-12-24 18:02:57
ja nevim,jeto tu po několikaty,zase se naraží na to jak je ferrari skořápka,ale takhle je to udělané schvalně.posádka nebude mít ani nejmenší škrábnutí krz to že je vůz takto řešen...
Když se podíváš fotky co kolují po svetě supersportu co to dostanou takto na bok,tak zjistíš,že tak dopadá každy většinou...
neni to uz nahodou tak dva roky stary a uz to tu bylo
tykeev:
Nojo, já právě viděl, co udělala rána na obrubník s mejma gumama...a bez škrábnutí z toho rozhodně nevyšly, koneckonců, ani kola....no, to je jedno.
tak Superb už určitě jezdí někde po světě . Tohle není totálka , to se lehce opraví :) to Ferrari je na tom trochu hůř no :) lidi co maj peníze na takové auto neřešej co se s ním stane při bouračce , jde jim hlavně o to , aby z něj vylezli :D
bral bych ten motor, postavil bych si motokáru :-D

25.12.2009, 11:03 |
Rudi ferrari taky někde jezdí, jen v jiný kastli :-))

25.12.2009, 15:46 |
Kesam bylo:-)
mychal spíš letadlo ne ?:-)
horsi je, ze ten motor odleti a chudaci ostatni ridici nebo chodci :) nechtel bych dostat motorem po hlave
mno motory těhle aut se lámou schválně od auta aby se zmenšila kinetická energie...... ale jak píše rajdlos chudák ten kterýho by ten motor se zadní nápravou sejmul :))
superb se určitě opraví
ad F355 tak asi dva tejdny zpátky jsem s tim jezdil a musim říct že docela nudný co do výkonu ale zase pecka co do pohodlí a relativního ticha.... každopádně jen co jsme ho dovezli do autorizáku na garančku a pár vad tak mě uzemnila cenovka která ještě byla bez dph :)))
je to fotka opravdu 2 roky stará, nehoda je z modřan směr centrum podél vltavy. ten červenej šrot je kamaráda mýho bejvalýho kolegy, prej takhle už upravil víc aut:-), nepřiměřená rychlost...
kámoš také trochu zrušil eFko...ale motor zůstal v autě....pojištovna pak to auto prodalal v dražbě za 780tkč (prý za cenu agregátů).V příkopu jsem si sebral kousek karoserie či nárazníku....takový obyčejný kus laminátu :-)