Navštíveno 4700x

Řeším jaké dát bezpečnostní vchodové dveře do bytu v paneláku, nemá někdo nějké dobré i špatné osobní zkušenosti. Zatím jsem nic nezkoušel ani hledat, jen se informuji.
Moc to nedělám, ale určitě dát BD i s futrama, v paneláku je to dost krize. Celkem dobrou zkušenost mám se Sherlockem (i když pražští prodavači byli poněkud nesympatičtí), naopak třeba NAPAKO jsou takové Do-Do (alespoň ty, co jsem dělal takové byly). Chce to mít samozejmě představu, kolik peněz do toho chceš dát a jakou třídu bezpečnosti zvolíš. Tomu musí odpovídat i kování, zámek a vložka. Dost jich je na výběr třeba tady
[ Link ] je tam i ceník (alespoň pro představu). Asi bych šel cestou hledání firmy, která vše dodá na klíč.
Ted řeším to samé!
Zatím jsem zjistil toto-panélák znamená nová futra! začal jsem slavným NEXT!Přišel pohodovej pán povídal měřil a dostal se na částku 36tis řekl jsem ok dveře pěkné uvidíme!
Potom Adlo pán taky super nenutil vše od nich jako next mužeš si koupit svou vložku atd tam cena 27tis bez vložky'
Pak Sherlock pán chytrej jak rádio dveře vyjdou komplet na 26tis ale nevím jak budou vypadat pojedu na jejich prodejnu!
Nejlepší dveře má NEXT krásně spracované i s lištama atd.Ale jsou to vychcánci!Volám mu,že konkurence je o 10tis levnější a on nabízí slevu 2000kč.To se mi nelíbí!
Jinak nemá asi smysl bezpečnost přehánet byty už se nedelaj já to dělám spíše kvuli tomu,že mi dveřma táhne a aby soused vědel,že na to máme:)))))))))))))))
Adlo bude asi nejlepší střed nevím taky ješte přemejšlím !
Budu to muset pořádně vše prohlédnout a pořešit, určitě to chci řešit formou firmy, která udělá vše, nebudu někde něco kutat sám.
S tím, že se byty v dnešní době už moc nedělí nesouhlasím, běží pořád stejně.
Ještě jsem zapomněl - koukejte i na panty těch dveří/futer. Třeba zrovna ty NAPAKO měly štelovací panty, což sice umělo vyrovnat nějakou tu nepřesnost, ale při křídle s váhou 70kg ho neudržely a křídlo neustále padalo.
Máme dveře od NEXT, nemůžeme si stěžovat, jednání super a dveře taky super, cenu jsem neřešil, možná u konkurence pár tisíc ušetříte a možná taky ne. Každopádně futra to samozřejmě chtělo nový a ty 70kg dveře do nich sednou úplně lehoučce a jsou krásně tichý, paráda. Jak píše michall, nejde jen o dveře, ale i o ty ostatní věci. Nepodcenit to a zvolit do nejlepší třídu bezpečnosti.