Navštíveno 1050x

22.12.2009, 23:12 |
Zdenek (A)
A zase jsem vytocenej. Staci na to 2 clanky...
[ Link ] a
[ Link ] Jestli se mi dostane do ruky nejakej oteplovac, tak ...... dostane "BAN"! :-o
popravde receno -dneska se mi zdalo o neco tepleji ;-)
njn, mě aktuálně sejří Opencard... Spíš je to Blackcard, nebo Blackhole, prostě projekt, aby si kamarádíčci lidí z magistrátu přišli na velký love, pak odejde pár lidí, který byli ovšem dobře zaplacený a kde nic tu nic...
ten první článek jsem snad radši neměl číst.je to do nebe volající..
snažil jsem se to přečíst, ale je to dlouhý a moc jsem to nepobral ...
stejně s tím nic neudělám, tak se nebudu zbytečně rozčilovat ...
prostě základ (pře)žití v tomhle státě je umět okatě krást ve velkým a ještě být za to chválen
zajímavý že se prokazatelně poslední roky celkový klima na zemi ochlazuje a že spíš to vypadá na další kolečko doby ledový v řádu stovek nebo tisíců let.....
tyhle oteplovači si neviděj do huby opravdu, snažej se jen z toho hoaxu udělat cokoliv aby na tom vydělali love či se zviditelnily....
Nismo ale to preci nikdo nechce slyset, za to by nikdo neplatil tolik miliard dolacu. Lepsi je vybrat si jen nektere data, trochu je v pocitaci poupravit, vzit tu nejhorsi alternativu a tu pak prezentovat. To ze pravdepodobnost takovehoto scenare je spise v oblasti bujne fantazie je jedno, hlavne kdyz na dlasi par let bude zajisteny grant.
Klimatologove vedi prd, coz se opet potvrdilo nedavno, kdy skupina vedcu nasla dukazy, ze posledni doba ledova prisla behem 6 mesicu - do te doby se tvrdilo, ze to bylo 10 let.
Ja pomalu zacinam verit tomu, ze se lidem trochu oteviraji oci a prestavaji verit tem nesmyslum.

23.12.2009, 10:49 |
fredh jako nismo. Snad je každýmu jasný, že se svět furt mění, vyvíjí. A když sem se dočetl to samý jako nismo a k tomu ty články nahoře...
Podle mě se sice otepluje, ale je to normální vývoj planety... prostě se střídají teplejší a studenjší období (doby ledové) a tak to vždycky bylo a vždycky bude. A jestli si někdo myslí, že tady udržíme tisíc let na stupeň stejnou teplotu díky tomu, že vymyslíme tisíce omezení, restrikcí a zákonů, tak je naivní.
Jedna věc je domluvit USA nebo Číně, aby tak nesraly na životní prostředí. Ale jinak to vidím taky jako obrovský hoax a byznys. Klaus rulez ;-)
Mno, to "zelený náboženství" je trefný.
a nebo zelenej terorizmus...

23.12.2009, 22:01 |
Shr3k
Zajimavej clanek, mame se na co tesit. Skoda ze se neotepluje.
nojo vono se planeta otepluje stejnym tempem uz miliony let jenze nejdriv o tom nemel kdo kecat pak se o tom nejak moc nemluvilo a ted nevedi jak plasit lidi tak je toho vsude plno kokoti su na celom svete
Uff, tak to jsem si odfouknul. Nakonec je vše v cajku a můžeme nadále rabovat planetu a vypouštět do vzduchu a vody všechny možné sračky.
Zítra jedu na pole vyměnit olej.
harry: ma to nejakou souvislost s vyse uvedenym?
harry ale tohle nikdo netvrdi. Bavime se tu jen o tom, ze cele to nabozenstvi okolo GO je jeden velkej podvod. Ochrana prirody samozrejme ano, ale ne stylem zabij bobra, zachranis strom a vzit si na zabiti toho bobra 10 mega euro.
harrykdyz ses takovej ochranar to mi nerikej ze skodis nasi planete autem to si snad delas srandu ne a proc nosis obleceni pochazejici z nasi planety mel bys chodit nahej a pokud mozno nic nejist abys nenicil planetu a zkus co nejmin dejchat