Navštíveno 1766x

Nu, tak sme s mojou jeli kopit kapra, šupli ho do vany a pak pozvali kocoura. Byl z toho celkem vyjevenej, ale pravda, koukat na ty dva je celkem sranda, takový malý živý domácí kino :)
A od kocoura je až do vánoc klid, nedělá bordel, nechá nás v klidu koukat na telku aniž by mňoukl nebo se jen tak prošel před obrazovkou, aby sme si ho zmetkla všimli :)

To je dobrej macek...myslim kocoura:)
Ted kdo je hlidac a kdo stedrovecerni vecere? :D
Tu veceri bych tipnul na kocoura, alespon uz na to pomalu vypada :D :D
Pro info:
Kapr 1,9 Kg
Kocour 7 Kg
:)
Jen neboj, on vám ho kocour naporcuje přes noc :o)
Jak je starej kocour?
Ten nas uz ma 3kg :D
no, ten kocour vypada dobre vyzranej :-)
mi mame taky takovyho kocourka a uz ma 9 kilo

22.12.2009, 18:57 |
Stigg cece, mas tu rybu vubec zivou? Na kazde fotce je uplne ve stejnym segmentu vany
Vyžranej není, je akorát, pro info je to Britská Modrá, takovej šedivec, ale máme doma nic moc foťák, takže to dopadlo jak to dopadlo a navíc já nejsem žádnej fotograf :) Jinak za chvilku bude mít rok, narozenej 1.1.2009
ať je Brit nebo Maďar, stejně je vyžraný :D ... to musí být komedie :D se těším až tam spadne :D
no takova kocka nepada.Ta je mrstna jako blazen.
Jinak kdo bude mít rok? Kocour nebo Kapr? :D

22.12.2009, 19:22 |
Kesam Kocour hovado velký kapr je oproti němu kapřík :-)
takhle ten kocor vypada kdyz jsou mu 3 roky.Znudenej a ochrapanej =o) jinc omlouvam se ze jsem sem nacpal naseho kocoura

22.12.2009, 19:26 |
dolph Stigg: plave proti proudu :)
to bude řevu a vody všude kolem, až tam spadne :oD

22.12.2009, 20:39 |
TROY : )))))) moc pěkná série fotek,ale je fakt,že se ta ryba nějak nehejbe
dělá, že tam žádná ryba neni :D

22.12.2009, 21:47 |
BALI pak dej fotku až kocour spadne do vany :)

22.12.2009, 22:05 |
Kesam spíš video :-)

23.12.2009, 09:05 |
Bucci podobně sme to měli kdysi u nás, když byl pes... ten se z koupelny prostě nehnul.....
Podle me ten kapr dela mrtveho brouka :-D
...nebo spolkl klacek a nemůže se tam otočit
ja bych rek ze mu nejde zaradit zpatecka..
Houby leda. Nekomu tady prodali gumovyho kapra a jeste na to neprisel:)
Tak to je fak dobrý kino :)
Tak je to dobrý přátelé, kapr žije a kocour je suchej :) A už ho tak moc nebere, přijde k vaně, koukne přes okraj jestli tam je a pak si lehne na pračku a dělá hlídače. Když du do koupelny, tak na mě kocour zavrčí, něco v tom smyslu, jako co tam chcu, když je to "jeho" ryba a ruším ho od hlídání :)

23.12.2009, 13:56 |
TROY : - )))) ty britský modrý to je hroznej mazec a kapr žije páč se dle fotek hejbe :))))
Ale hovno, Milhauzz ho jen premistil, aby se nereklo, ze maji mrtveho kapra :-D
Fajny Kot :) a co je hlídač a co večeře? :D:D
no, takze pokud kocour delal doma bordel, staci nekde sehnat gumovou rybu, hodit do vany a je od nej pokoj i po Vanocich :-)

24.12.2009, 15:43 |
Kesam Tak já si myslím že kapr má poslední minuty života pokud ještě dejchá tu chlorovku :D
hele jen takovej maloej OT. Teta poridila britskou, starou 5 mesicu. prvni tejden vse v pohode, pak kocka zacla pochcavat koberec pred dverma od kuchyne a u dveri do bytu. predchozim majitellum to pry delala taky. Setkal se s tim nekdo?
Tak co? Co bylo nakonec na taliri? :))
axetom: je to kocka ci kocour?
Takhle jsi znackuji svoje teritorium kdyz se neciti uplne dobre na tom miste kde jsou. Tohle se da resit tim, ze se necha vykastrovat. Pak prestane. A to i jak kocka tak i kocour. ALe kocour znackuje vice nez kocka.

26.12.2009, 16:00 |
Daryl (A)
Feromony do zásuvky