Navštíveno 632x

21.12.2009, 14:30 |
Syrup Zdravim lidi, dostal jsem napad co koupit mlady k vanocum a ro vikendovej pobyt v tropical islandu.. Chtel bych se zeptat jestli s tim mate nekdo realny zkusenosti? Na ofiko strankach jsem nasel jen all incl. pack a ten je brutalne drahej, urcite to musi jit i jinak.
Nejaky rady a porady? Diky :)
Byl jsem tam a nějakej vyloženě odvázanej jsem z toho nebyl.
Platí se tam vstup jako takový ... bylo to tuším 25-30 EUR na osobu. Plus pokud bys tam chtěl být i přes noc, tak automaticky v 02:00 se napočítá poplatek cca 10 EUR za další den. To je vše.
Jídlo tam je relativně dost drahý, pití taky, ale s tím se musí počítat v každém podobném zařízení.
Spát bych tam určitě nechtěl... i v noci je tam hroznej hluk - jezdí tam velká spousta poláků a němčouři sami taky nejsou žádní tichošlápci.
Co mě tam ještě navíc zarazilo bylo to, že je tam fakt docela bordel. Nebo jsem asi chytil den, kdy měly úklidové čety velké volno :-(
byl jsem tam sobota-nedele, v cenach mam trochu zmatek, bo jsme to platili jako parta a nasledne rozpocitavali.
kazdopadne, co nezaplatis hned, to se da kdykoliv dokoupit. ja platil vstup cca 30€ (zaklad+sauna), dokud neodejdes, tak ti pokazde ve 3.00 naskoci 10€ za prenocovani. jinak jsou platby na atrakce celodenni -platis jen prvni navstevu ten den. tobogan asi 3.5€, sauna cca 8€ (pokud nemas predplacenou).
snidane fakt luxusni vyber (treba dzus si vybiras postmix, nebo ti masina rovnou zdime citrus), ale asi 13€, fastfood menu 10-12€, velke pivo snad 8€.
ubytko nevim, bo na nas nic nezbylo (spali jsme na plazi pod palmou), ale neco by to chtelo, minimalne si mas kam dat veci a prinesenej chlast :-)

24.12.2009, 15:05 |
tom96 v zimě super jezdím tam vždycky v lednu jelikož na narozeniny mám vstup zdarma. a vypadnout z té zimy pěkně do tepla je příjemné. I když si myslím, že přijet ráno a jet večer dom bohatě stačí. Jídlo co jsem byl já tak není problém si tam vzít svoje a vždycky si to jít do šatny sníst i když to tam měli lidi vytažený uplně klasicky venku