Navštíveno 807x

Asi si zase chtěli vydělat, mít z nehod love a dopadli takto :-D
[ Link ]
naopak, byli u nehody prvni, to se cenni :-D

21.12.2009, 12:46 |
Rudi Mě dostává todle vyjádření "Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky, na kterou v noci nasněžilo," a pak člověk vidí, jak na ní stojí člověk a sotva se drží na nohou..
hehe..... dobře jim tak tý pakáži co se snaží "udělat pojištovnu" .... tyhle lidi maj dle mýho IQ na bodu mrazu a jen aby vyvařily 10k na bouračce tak radši ohrožujou ostatní tim nejhoršim způsobem..... až budou ochrnutý tak jim to dojde....
Rudi... jj, to je normálka taky si řikám proč nikdo nejede v tom levym hezky zasněženym pruhu když já to tam valim 160 ..... pak se dotknu brzdy a ono nic :))
ale takhle jsem jednou zastavil u kamaráda kterej bydlí v takový hrozně prudkym kopci....tak sem tam hezky sjel , zabrzdim a řikám si ... "hmm, ty 10let starý zimáky nejsou tak špatný že to brzdí i v takovymhle kopci" ....no vystoupil jsem a hodil jsem výstavního žabáka, zved sem se a po 4rech jsem se zaplazil zpátky do auta neb na tý silnici sem se prostě botama neudržel :)) a dokonce jsem to i vyjel nahoru vklidu což sem nepochopil :)

21.12.2009, 15:07 |
Kesam chlapy vubec nevím o co jde :-)
N.P: ael zase na druhou stranu, lepší jet po čerstvě zasněžené silnici než po namrzlé a nebo uježděným sněhu, na tom čerstvým se dá docela i dobře zabrzdit :-)
Kesam: No to sešrotovaný žlutý auto "Dopravní nehody" :-D

21.12.2009, 16:15 |
Kesam Jo toho jsem si všimnul :D sem magor :)