Navštíveno 1294x

21.12.2009, 02:49 |
Kesam

21.12.2009, 04:19 |
JP Neznám, ale ve 32 letech na infarkt??? To jela v koksu, měla anorexii, nebo obchodovala forex? To přece neni normální...
Mno, kdo ví jak to je. Každopádně blbý.

21.12.2009, 09:53 |
dolph před chvilkou jsem slyšel že si dala injekci proti chřipce (očkování?) .. no těžko říct.. každopádně byla kus a je ji škoda :-/
Znám Bohužel.. A ted se bude povídat jak je to z fetu.. Ale nemusí to tak být.. I když neříkám,že to tak néní.. Ale i mladí mají problémy se srdcem,mozkovku mají taky mladí..
jako nade mnou. minulý týden měla lehkou mozkovou příhodu moje kamoška který je 22 let!! hubená zdravá holka,sportovkyně!lehce ochrnula na pravou polovinu těla,nechápali jsme

21.12.2009, 15:17 |
Kesam kámoš v práci měl mozkovou příhodu ve spánku nic nepoznal pak sme mu v práci řekly že mu nějak padá oko tak stím někam šel a tam ju to řekli a ještě jak to nevěděl tak se mu ucpala tepna k mozku a nemužou mu to nijak prorazit žere prášku jako kráva 32 let.
Kesam: Jak mu to nemužou prorazit? Stačí jedna dávka stříkačky? A právě ucpaná,žíla,tepna,začne fungovat..

21.12.2009, 23:27 |
Kesam že to zjistil dlouho tak to prej nejde oni mu tam něco strkaly a je to nějaká tepna do mozku tak bere něco na ředění krve nebo co a plno dalšího.
že to zjistil dlouho a oni mu něco strkali nějak nechpáu..

22.12.2009, 13:23 |
Kesam to máš jedno :-)přečti si to víckrát to pochopíš .
Možná i ty jsi zapoměl jak si to myslel ne!? :-)) Jinak by jsi mě to přeložil.. :))

22.12.2009, 23:15 |
Kesam Tak se snaž hele :-)