Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaký tv tuner k ntb?

o Navštíveno 829x o
o 20.12.2009, 11:26 | mike.vw
poradte mi něco solidního,abych mohl na ntb kdekoli sledovat TV co třeba tohle,je OK? [ Link ]

o 20.12.2009, 11:40 | swep
reknu ti svoji zkusenost, mam integrovany tuner v notebooku hp dv6, je ktomu externi mobilni antena, v brne na to chytnu asi 6 kanalu, kvalita nizka, prijem spatny, seka se to, nekdy se to sekne uplne ze musim restartovat program. Pokus se nenachazis blizko vysilace digitalniho signalu, tak nechytnes vubec nic. Proto jsem to prestal pouzivat. Dokud nebude signal a programova nabidka vyrazne lepsi, nema to vpodstate smysl. Prvni si to vyzkousej a pak se rozhodni jestli to vubec chces.
za me to smysl nema. mozna kdyby k tomu byla nejaka pokojova antena se zesilovacem.
o 20.12.2009, 13:05 | .mycTD
mam toto: [ Link ]
antena cca 15cm a signal naprosto v pohode, ale asi to chce predem zkusit primo na miste.
o 20.12.2009, 19:10 | mike.vw
no ještě jsem koukal na tohle [ Link ] ten by mohl být citlivější na signal,tak rozmýšlím
o 20.12.2009, 22:15 | BALI
když koukam na ty poslední dva odkazy,tak k tomu jde připojit normálně kabel od kabelovky? co bych k tomu potřeboval dál za program? se doma furt hádáme,na co se budem koukat...
o 21.12.2009, 14:04 | vypuk
Mno, jestli myslíš kabelovu jako že máš domů natáhnutej coax a ten máš přímo do telky tak ano, ale pokud máš doma i krabičku např od UPC, tak je problém, jelikož tam je decrypt karta tuším od karnevalu(aspoň u nás).
o 21.12.2009, 14:16 | clown
Pinnacle USB .., zbytek povetsinou sracky :o)
o 21.12.2009, 14:59 | BALI
já se v tom nevyznam,dřív to byl karneval teď je to upc ne? + je doma settopbox přes kterej jede TV
o 23.12.2009, 16:02 | mike.vw
BALI: [ Link ] tady se píše ,že umožňuje také příjem kabelového vysílání..a maj lepší cenu než alza
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3807 sekund.