Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > šlapátko ze tříkolky

o Navštíveno 1553x o
o 19.12.2009, 16:56 | AllInOne
Pánové, neválí se někde někomu takovéto šlapátko?

Potřebuju synovcovi zprovoznit tento stroj, ale nevím kde sehnat za pár šupů takové šlapátko.

foto k příspěvku  od AllInOne

o 19.12.2009, 16:56 | AllInOne

foto k příspěvku  od AllInOne

o 19.12.2009, 17:04 | Timbo
ty vojo bych zapomel ze tohle nekdy existovalo pritom to mel za mejch detskejch let kazdej druhej. to uz je normalne nostalgie. sory za OT
o 19.12.2009, 17:25 | AllInOne
no, vím, že by to chtělo asi trochu i dolů, ale potřebuju napřed to šlapátko:o)) Ptal jsem si i v prodejně kde stroje maj,ale tady to prej už asi pasé, tak jeslti náhodou to někomu doma neleží:)
o 19.12.2009, 17:27 | axetom
jeste mas dostatek casu, prolez srotaky. Tam toho najdes. Jinak nekde ji mame na pude. Predloni kdyz sem na tom jezdil, ulomilo se podemnou zadni kolecko. Zejtra se ti kouknu ale nic neslibuju. Mozna uz je to i vyhozeny
o 19.12.2009, 17:30 | Kesam
Tříkolka sem tam se to oběví ve šrotu u hasičárny.
o 19.12.2009, 17:32 | Kesam
Tedka jsem koukal na aukro a nejni tam a to jsou obludy dneska co dělají.
o 19.12.2009, 17:45 | Luboš1
hele a co to zkusit vyrobit???to by nemel byt zas tak velkej problem.....jak na to koukam taparkrat ohnes a navaris auzubene kolo:-)
o 19.12.2009, 18:58 | Phitypaldy
Kdyz jsem byl maly tak jsem mel udelane ty plastove slapky ze sololitu.
A dovedes si predstavit jaky jsem byl king v ulici na piskovisti :-D
o 19.12.2009, 22:35 | Mišell
Já jsem zas měl to plastový sedátko naprasklý a párkrát jsem si tam přiskříp... :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.316 sekund.