Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > VYBER satelitu

o Navštíveno 727x o
o 18.12.2009, 21:59 | Addict
Zdarec,

dlouho jsem odolaval tomu svatecnimu blaznovstvi,ale prislo to i na me a potreboval bych helpnout.
Chci mati poridit satelit s nejakou kartou,ale nejak jsem to poslednich 5 let nesledoval a slo to mimo me,takze je jasny,ze se v tom totalne ztracim:-).

Rozpocet je cca 4-5tis.kc za komplet,pokud by to nejak ovlivnilo,tak bydliste Sumperk,zatim CRT televize,pristi rok by mela byt plazma,sledovani prevazne CR a SK programu,ale ani za cizi se zlobit nebude.

Diky za pomoc,nejlepe i s odkazy na www stranky.Filip

o 18.12.2009, 22:43 | cezetko
Ahoj,
vřele dporučuji třeba sadu s KAONEM, kartu od skylink.cz

[ Link ]

Teď pořizovací cena cca 3755,- Koupí získáš neomezený bezplatný přístup na tyto programy:

ČT1
ČT2
ČT24
ČT4 Sport
ČT HD
Prima TV
Prima COOL
TV Barrandov
Nova
Nova Cinema
Nova HD
Óčko
Z1
Noe TV
Public TV

STV Jednotka
STV Dvojka
STV Trojka**
Markíza**
Doma**
TV JOJ**
JOJ Plus**
TA3

Za cca 230,- Kč měsíčně si můžeš připlatit tyhle další:

Eurosport
NOVA Sport
Sport 1
SPORT 5
Kino CS (NOSTALGIA)
FILMBOX
FILMBOX EXTRA
MGM
JimJam
Disney Channel
Discovery
History Channel
Viasat Explorer
Viasat History
National Geographic Channel
National Geographic Wild
MTV
LEO TV
Spice
XXX Xtreme
o 19.12.2009, 15:52 | Addict
Ahoj,
to zni dobre za ty penize,diky.
Jak rikam prd tomu rozumim,nejak jsem zaspal dobu,ale pokud jsem to tak nejak pochopil,co jsem vsude cetl,tak na samotne parabole a prijimaci az tak nesejde,nejdulezitejsi je vyber karty.

Pokud by mel nekdo jakoukoliv zkusenost at dobrou nebo spatnou,sem s ni.diky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4268 sekund.