Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT : Problém s instalací XP

o Navštíveno 602x o
o 18.12.2009, 19:36 | ebeerman | Upraveno: 2009-12-18 19:37:44
Dostal jsem se do mrtvýho bodu. Na PC potřebuju přeinstalovat XP, ale nemám bootovací instalační CD, takže mi setup jde spustit jen v XP původních, ale tam mi to hází že již je nainstalovaná novější verze XP. Nepustí mě to dál.

Otázka zní? Jak to obejít, protože zařídit bootovací CD momentálně nelze.

foto k příspěvku  od ebeerman

o 18.12.2009, 19:42 | Knightey-
Nejsem si jistej ale pred startem WINu, kdyz se mackala nejaka klavesnice, tak ti to hodi navyber co chces spustit, nouzovy rezim atp...
Nebyl tam nekde dos? A pak v dosu otevrit mechaniku a zacit instalovat? :)
o 18.12.2009, 19:46 | ebeerman
Myslíš F8, ta funguje, ale je tam pouze Nouzovej systém s MS DOS = příkazovej řádek, takže mi to zase otevře jen to okno, kde mi to pak háže to samý.Mám za to že u XP už není klasicekj MSDOS...
o 18.12.2009, 20:02 | tom96
Já už jsem asi uplně blbej, ale jak že to instaluješ? Dyt hodit ten setup na cdčko je otázka chvilky a pak už jen stačí vymazat danej oddíl a nainstalovat. Podobný problém je když člověk chce udělat třeba downgrade z W7 na XP což jak jsem psal uplně nejlehčí cesta je smazat celý ten oddíl kam se bude instalovat daný OS co ty chceš
o 18.12.2009, 20:08 | ebeerman | Upraveno: 2009-12-18 20:09:22
Mám instalační CD XP, ale není bootovací tzn. že když v Biosu nastavím Boot optical drive,tak mi to pak po bootu napíše ,,operation system not found´´. A když spustím setup v najetých XP tak mi to ukáže to co jsem dal za obrázek. Sehnat,nebo vypálit bootovací CD, to vyřeší, jen mě zajímalo jestli by to nešlo něják obejít...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3545 sekund.