Navštíveno 601x

18.12.2009, 19:36 |
ebeerman | Upraveno: 2009-12-18 19:37:44
Dostal jsem se do mrtvýho bodu. Na PC potřebuju přeinstalovat XP, ale nemám bootovací instalační CD, takže mi setup jde spustit jen v XP původních, ale tam mi to hází že již je nainstalovaná novější verze XP. Nepustí mě to dál.
Otázka zní? Jak to obejít, protože zařídit bootovací CD momentálně nelze.

Nejsem si jistej ale pred startem WINu, kdyz se mackala nejaka klavesnice, tak ti to hodi navyber co chces spustit, nouzovy rezim atp...
Nebyl tam nekde dos? A pak v dosu otevrit mechaniku a zacit instalovat? :)
Myslíš F8, ta funguje, ale je tam pouze Nouzovej systém s MS DOS = příkazovej řádek, takže mi to zase otevře jen to okno, kde mi to pak háže to samý.Mám za to že u XP už není klasicekj MSDOS...

18.12.2009, 20:02 |
tom96 Já už jsem asi uplně blbej, ale jak že to instaluješ? Dyt hodit ten setup na cdčko je otázka chvilky a pak už jen stačí vymazat danej oddíl a nainstalovat. Podobný problém je když člověk chce udělat třeba downgrade z W7 na XP což jak jsem psal uplně nejlehčí cesta je smazat celý ten oddíl kam se bude instalovat daný OS co ty chceš

18.12.2009, 20:08 |
ebeerman | Upraveno: 2009-12-18 20:09:22
Mám instalační CD XP, ale není bootovací tzn. že když v Biosu nastavím Boot optical drive,tak mi to pak po bootu napíše ,,operation system not found´´. A když spustím setup v najetých XP tak mi to ukáže to co jsem dal za obrázek. Sehnat,nebo vypálit bootovací CD, to vyřeší, jen mě zajímalo jestli by to nešlo něják obejít...