Navštíveno 1088x

18.12.2009, 11:56 |
DaveX
jj, tleskám. doufám, že policajt dostane alespon nějaký vyznamenání...

18.12.2009, 12:08 |
FBS Vyznamenání?
„Mohu to potvrdit, stejně jako to, že byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti,“ řekla Právu mluvčí inspekce Martina Lídlová.
Ještě si pujde sednout, jsme v ČR...
FBS: Nevidím důvod proč by si měl jít sednout, pokud byl ten zloděj označen za nebezpečného pachatele a měl střelnou zbraň, tak tam není žádný důvod. Úkony zahájeny musí být, inspekce si převezme a pokud nebude pochybení tak bude věc odložena.

18.12.2009, 12:28 |
Alííí Jako Luke_288, dal bych mu medaili, místo oceňování Gotta prezidentem. :-!
jen tak na ně, na svině zlodějský!!!
To je fakt v prdeli.
Misto pochvaly ze nekomu "zachranil" auto bude mit polizanici a nedejboze chytit nejakyho hnupa u soudu pujde si i sednout...... odjebat sa odtialto!!!
za tohle si sednout nepůjde
I já tleskám jen tak na ně,na svině zlodějský!!!
Mrtvej zloděj, dobrej zloděj, tak tak ...

18.12.2009, 14:07 |
Cenda ono to řízení snad musí být zahájeno vždycky, když k podobné situaci dojde. Oni se cajti vyjádří...
Kupodivu ani ta diskuze pod clankem neni na zbliti.
Jj naprostej souhlas, tak to ma byt, zadne s*ani s nimi...

18.12.2009, 20:42 |
ivls tak na vsechny zmetky nenechavy
za me souhlas a pochvala poldovi
To, že občas zloděj bude zastřelen, mi nevadí. Dokonce jsem i pro. Ale myslím si, že by občas u toho měli přemýšlet, viz zásah v Řeporyjích a mnoho dalších.
Tam jim taky všichni tleskali a nakonec se ukázalo, že policajt se zastřelil sám odraženou kulkou (nebo tak nějak) a jeho kolegové zloděje pak na útěku v podstatě popravili.
jestli to byl opravdu zloděj na útěku, pak s tim opět nemám problém. možná je to drsný, ale já na to koukám tak, že bude o jednoho míň, co bude zabírat místo v base za naše prachy...

19.12.2009, 11:37 |
Rudi Jako Luke_288, mohli si vybrat, buď mohli zastavit a vzdát se nebo hald dopadli takhle...
použití služební zbraně má svoje přísná pravidla popsaná v zákoně.Píše se tam: "...aby zastavil osobu důvodně podezřelou ze spáchání trestného činu,kterou nejde jiným způsobem zastavit a to po marné výzvě aby bylo od utoku upuštěno." Je tam toho víc a ani jeden článek nebyl porušen.Jesliže mluví o tom,že byl policista v ohrožení života,není důvod aby šel sedět.naopak si myslím,že dostane nějakou tu medaili.
Nevíte někdo jméno toho policisti.Znám jich tam hodně,jsem místní.
použití služební zbraně má svoje přísná pravidla popsaná v zákoně.Píše se tam: "...aby zastavil osobu důvodně podezřelou ze spáchání trestného činu,kterou nejde jiným způsobem zastavit a to po marné výzvě aby bylo od utoku upuštěno." Je tam toho víc a ani jeden článek nebyl porušen.Jesliže mluví o tom,že byl policista v ohrožení života,není důvod aby šel sedět.naopak si myslím,že dostane nějakou tu medaili.
Nevíte někdo jméno toho policisti.Znám jich tam hodně,jsem místní.

19.12.2009, 18:57 |
Kesam Kurwa měl odprásknout oba šmejdy.
jojo taky jsem to viděl... masakr a poldovi medailu
Kesam: podívej na tu diskuzi pod článkem... je tam tento týpek: Tomáš Matějíček, České Budějovice...... nechceš ho jít profackovat?

20.12.2009, 15:59 |
Kesam Já když se vracím ze rvačky tak teče krev hlavně ze mě :-)