Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Asus WL-520gC zabezpečení

o Navštíveno 619x o
o 18.12.2009, 10:04 | Luke_288
tak po kladných referencích na tenhle router jsem ho koupil a včera začal nastavovat. narazil jsem na to, že mi sám generuje takový ty WEP klíče a nenechá mi napsat si tam svojí kombinaci. lze to? rád bych si tam dal nějakou svojí kombinaci, abych nemusel mít někde na papíře napsaný ty brutální číselno písmenný kombinace.
fw jsem našel a nainstaloval 2.0.1.1.

o 18.12.2009, 10:24 | treid | Upraveno: 2009-12-18 10:26:01
Ahoj, pokud muzu radit udelal bych nasledujici :

1/ WPA/2 PSK - nastavit vlastni poradne odolne heslo
2/ az si pridas zarizeni co potrebujes schovej SSID (nazev site)
3/ pokud se do site nepripojuje porad nekdo novej nastav MAC filtr ( MAC adresu sitovky zarizeni kterym chces povolit pristup do site)

Takhle by to melo byt jakz takz na domaci wifi zabezpecne..

Jo a pokud nevis kde muzu se pripojit domu taky mam ASUSE, melo by to byt podobne. kdyztak ICQ 843 07 258
o 18.12.2009, 11:51 | Luke_288
super, ozvu se kdyžtak na icq, muj problem je, že me ta kurva nechce pustit přepsat wep key, prostě kliknu do kolonky, ale nemuzu ho smazat...
o 15.01.2010, 17:28 | Luke_288 | Upraveno: 2010-01-15 17:30:17
zeptám se z trošku jinýho soudku. před chvilkou jsem rozchodil UPC net přes tenhle router, ale problém je, že když propojim notebook a ten router od UPC přímo kabelem, tak mi naměří rychlost 11Mbit, když ale propojim router od UPC přes tenhle muj asus wifi router, tak mi to protlačí 2Mbit. at nastavim wifi na B nebo G, afterburn mam povolenej, už nevim co jinde nastavit...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3043 sekund.