Navštíveno 1149x

Tak se pochvalte co máte pro své drahé polovičky pod stromek...
Zajímá mě jestli jste koupili něco originálního, nebo jste dali na starou klasiku (spodní prádlo atd.)
Chci ji ještě něco koupit, tak mi hoďtě nějakou inspiraci, díky ....
já mám docela překvápko, ale nemůžu to napsat, pže Kamča to tu čte taky :o)))

18.12.2009, 01:33 |
koren inspiraci? co treba maraudera?
:-D
Ja si letos poprve od 17ti s timhletim hlavu lamat nemusim..... :-/
Jinak loni byla fakt krasna, draha a extravagantni penezenka.
BATMAN: já tohle řešil před 3 roky a zjistil jsem, že jsem si to náramně užil :o)

18.12.2009, 07:39 |
Pekis Poukázku do C&A na jistou částku peněz...kupovat hadříky si netroufnu, ať si pak vybere a koupí sama co chce :)
fajn jsou poukazy. na kosmatiku, na nehty, na masáže, do bordelu.. tam ne.. poslední dobou jsou to spíše zážitky co táhne než hmotné dary, neb většinu si člověk stajně pořídí přes rok, páč to potřebuje..

18.12.2009, 09:19 |
TROY netbook dostane :o)

18.12.2009, 09:20 |
Pekys nic, to bude největší překvapení :o)

18.12.2009, 10:45 |
PlusOne | Upraveno: 2009-12-18 10:47:10
Jako BATMAN....s tím drobným rozdílem, že vloni byla vysněná sada stříbrnejch extravagantních šperků místo šrajtofle teda, no :-D
Kupodivu mě to letos ani nijak nesere...
Ještě pro inspiraci - já jsem jednou od přítelkyně pod stromeček dostal kopačky .
(nemyslím obuv....)
Pepíno_Honda
Vyhozený prachy, když stačí pinzeta.....:-D:-D

18.12.2009, 13:49 |
choze houby pinzeta, ale lepící páska 3M :D
2 PlusOne: LOOOL, megarofl :-)))
Jinak to nesere ani me, voneco min stresu a usetreny a za usetreny prachy se necham dobre nalozit do lihu :-P
myslím, že pro přítelkyni jsem ten nejdražší dárek já, tak že bych to viděl na pěkný howno :)

18.12.2009, 17:31 |
dolph asi ji koupim 20 litru naturalu :)

18.12.2009, 17:56 |
TROY haha synáček nevřísek )))))))))))))))))
BATMAN:
Teď už se tomu chlámu taky, ale tehdy jsem z toho byl celej špatnej...přestal pro mě existovat svět a tak...no, časem jsem přišel na to, že to byl ten NEJLEPŠÍ dárek, jakej mi mohla dát :-D

18.12.2009, 22:58 |
Mája Já dostala od manzela (Santa Clause) dnes predcasne auticko pac jsem byla smutna ze mi vcera ukradli moje super drahy kolo tak prekvapko bylo o tyden driv :)