Navštíveno 1389x

Dá se říct, které mají vyšší životnost/svítivost?
Já jen, že jsem koupil Osram Silverstar a mám neblahý dojem, že slavné SS od Osramu svítí hůře, než obyč. Philipsy H7/55W, co jsem měl dosud. A nebo si to namlouvám?
Dle testů jsou na tom +- Osram a Philips stejně... CoolBlue vs Bluevision, Silverstar vs nějakej Philips + 50procent
Čo som si ja všimol, tak Osram SS nemá prakticky ani percento svietivosti nad stock :o)
za mě vyhozené peníze za jakékoliv tyhle "upgrady" žárovek...Co vím z okolí, dost lidí tam šouplo H4 nebo H7, že to bude líp svítit, když to ale začli měnit pomalu při každém tankování, tak je to přešlo.Nějaká průměrná nekauflandová žárovka stojí pár pětek a vydrží v drtivé většině několikrát dýl. A že to nemám tak extra do modra nebo dosvítí jen 49 metrů proti 53m mi je tak nějak pod pažu.
pred rokem mi zdechla zarovka ve svetle ktera tam byla snad 6 let, koupil jsem osram s vyssi svitivosti, stalo to jak pozlaceny a zivotnost cca rok zaver: se*u na nejaky hacaperky a dam tam normalni za normalni penize, kdyz vydrzi stejne dlouho, alespon bude levnejsi
jinak receno, mam posledni dobou pocit, ze clovek muze koupit co chce a vydrzi to strasne kratkou dobu nez se to po*ere
SLIM: nj, pac to bude tim, ze mas stock asi 1/2 roku stary. :-) Ja kdyz je srovnaval, tak to bylo vazne znat. Ale zivotnost tak 2 roky - v dalkovych... :-(

16.12.2009, 20:56 |
xenonman | Upraveno: 2009-12-16 20:56:40
mam v akci značkové osram/philips - 50.- kus
jinak když sem osobně testoval moje philips a night braker tak svítívost uplně stejná tzn kvalita uplně stejne cena nikoliv
2 tmx.806: stock mám z 12/2003 a je to na 110% isté kvôli jednej záležitosti :o)