Navštíveno 1561x

Ale to by nebylo to nejhorší, největší obavy měla Dara o to, aby jí nezmizely šaty na večerní představení. No to by byl průser, panečku. Čert vem Q7, ta je pojištěná, ale šaty v ceně půlky Q7 asi nikolivěk.
tady asi chybí odkaz, ne ?

16.12.2009, 17:17 |
zipo
No jezis malja. Hlavně, že se kvuli tomu musí psát extra článek. Mně by spíš zajímalo, proč si tyhle pipky pořizujou takovýhle trucky. Jenom dneska jsem potkal cestou po Praze 2x Q7 A jedno GLkáčko a všechno to řídily bloncky s culíkem. A navíc už si nepamatuju kdy jsem viděl chlapa v Q7 :-D
Party_boy:
ale přiznej barvu, nerajcujou tě? Mě teda jo, a hlavně, když mají culík, čtyřky a Q7. :-)
Ani ne, já z nich mam spíš strach, protože jednou mě taková málem sestřelila.

16.12.2009, 20:03 |
fredh pipka nepipka. Řekněte mi, jak se vůbec do toho auta za kolik míčů můžou dostat a ještě vůbec s nim i odjet? Dyť to má několik hlídačů, elektronika atd.? Mě to hlava nebere.

16.12.2009, 20:16 |
Dušan pánové, ty pipky mají neco, co vám chybí a to koženou peněženku! To je lepší než zlatá VISA...
dušan: spíš mají o jednu díru víc a umějí ji použít a využít
to je tak kdyz si do auta nechas firmou nainstalit treba magicar a vecer prijde frajer a odemkne si a odfrci pryc ;) vzdyt ono je to prece formalita ne?? auto zaplati pojistovna tak pohoda, potrebni vydelaji, majitele neztrati a ti co maji penez plnou prdel jich par vysypou ;) dnes je zla doba, kdyz se nejaky posahany hacker dostane do nasa nebo na bankovni konta tak ukrast q7 nebude zas takovy kumst ;)
ale chlapi no tak, nemluví z vás trošku závist? Podle mě jsou dvě kategorie takových ženských. První jsou možná tyhlety pipiny, který přemejšlí jinými orgány, jen ne hlavou, ale na druhý straně jsou to ženský, který něco dokázaly a nebo mají štěstí v podnikání nebo podnikají dohromady se svým partnerem.
Já si jen povzpomínám v mém okolí.
Známá - spolumajitelka dealerství nákladních vozidel - Caddy Escalade - má tři malé děti, asi tomu rozumím
Kamarádka - stavební firma, manžel jí zemřel před 3 rokama - Audi Q7 a k tomu dvě děti 6 a 7 let (culík a čtyřky :o)))) a rozumím tomu taky
Kamarádova sestra - doktorka - malé dítě, cesty do práce každý den 100 tam 100 zpět - BMW X5
Manželka mého kamaráda - podnikají spolu - BMW X5
Jsou to všechno ženský okolo 30 - 40 let. Podle mě je to spíš o tom, že se v tom prostě cítí bezpečně a když na to auto mají nebo utáhnou splátky, tak zase proč ne? Zvlášť jestli mají děti. Já bych taky svoje děti neposadil na zadní sedačky vozidla kategorie Ford Ka, Fiat Panda a podobně.
Zdeny60: rajcujou jak sviňa :o))))
Freerider: souhlas, je to i tak jak pravíš... Někdo se narodí se schopnostmi, někdo s dírou... kua, to je téma...:-D
Zdeny60: Rajcujou, rajcujou...
já teda nevim jak u vás, ale já k tomu aby mě nějaká s culíkem a se 4kama rajcovala nepotřebuju tu Q7 :-D

17.12.2009, 09:50 |
Alííí Jako Freerider.
A taky jako Šlaušek. :-D

17.12.2009, 13:28 |
hanzz Jako Alííí :o)
jako Šlaušek... ale jinak ta s Q7 má body navíc
Ja auto nikomu nezavidim, nemam k tomu duvod, ale kdyz za volantem techto SUV vidim blondatou hrivu, stari 20 let, arogantni pohled a pravidla ve stylu - patri mi jakykoli pruh, mam vzdycky prednost, blinkr je pro socky, tak mam chut ji ukrast ventilky.

17.12.2009, 17:23 |
Augi Zdeny60: jo jo :-)

17.12.2009, 21:08 |
Dušan taky těm mrňavejm blonckám káru nezávidim, to chraň bůch ale pokaždý se mi začnou vařit chcanky když zastaví v pomalim na dvouproudovce, pustí čtyři a jde si koupit na roh do trafiky zlatý malbora!!! Ještě jste to nezažily nebo co?

18.12.2009, 14:58 |
Conan

18.12.2009, 16:25 |
FBS hovno propíchnuté srdce, to si Blesk přibarvil bych tipl... jinak by to nebyla senzace...