Navštíveno 852x

16.12.2009, 16:45 |
Kamil Tak tohle celkem vítám - doufám, že se konečně sníží počet ožralejch za volantem.
[ Link ]

16.12.2009, 17:26 |
FBS klikl jsem na ANO! plně to podporuju

16.12.2009, 17:39 |
Mika Bohužel jsem skeptik neveřím, že se něco zlepší. Každopádně se to mělo již dávno.

16.12.2009, 17:40 |
hawai jsem taky pro. to každopádně! jen by mohla být třeba nějaká povolená hranice, do který by to nevadilo, třeba jedno pivo. abych si moch k obědu jedno dát a nemusel se pak bát někam jet. ale jinak s tim souhlasim
jsem rozhodně pro ale pochybuju že ožralů bude mín za volantem....
je taková divná doba, nikdo nemá strach,
nevím jak u vás ale u nás nikdo nechodí do hospod pěšky, jo možná my socky ale zbytek..
16lidí z 20ti tam denně jezdí autem, dá svých 5-6 a jedou domu, takže toto vítám, ikdyž se nezmění nic !
za mě ANO, taky to podporuju...
jinak jako Ozzy, u nás je to to samé
spis me sere jen napriklad blbej zbytkac..chlastat a pak zavolant je na hovno to nemam rad..ale kdyz rano jedes z party,uplne v pohode tak to nasere..samo kdyz zbytkac neni nejakejch 1,62 promile.. :D
souhlasím
ale chtělo by to průběžné kontroly
ne že za rok potkám 3 hlídky a pak mě budou stavět 3 hlídky za sebou na 15 km ( je to 2 dny co se to stalo známému) bych zahodil klíče a šel pěšky

16.12.2009, 19:07 |
FSAL tzn, ze po AHC srazu typu Krivka, dem vsichni pesky nebo lejem jen do/v patku :)))

17.12.2009, 08:08 |
sotek taky jsem pro, ale myslím si že přibyde případů, kdy se řidič bude snažit hlídce ujet a akorád se stane větší neštěstí
Jako Woko, přitom by stačila tolerance 0,02%.
Vyborne, rozhodne s tim souhlasim.
tak já mám asi podezřelej ksicht, potože dejchám při každý kontrole ...
loni 14x, letos jen jedna (zatím) a po loňských žních si opravdu nelajznu ani druhý den sednout za volant, když jsem večer předtím prolemtal ...
tohle rozhodnutí jedině vítám a byl bych i radši kdyby tolerovali pár km v rychlostním limitu než toleranci v promile