Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mate někdo skušenosti?

o Navštíveno 554x o
o 16.12.2009, 13:32 | C.A.R.L.O.S.
Přemejšlim o koupi peugeotu 306 2,0 HDI...Nemá s tim někdo nějaké skušenosti?nebo typy,rady na co si dát pozor atd?? mockrát děkuji za názory..

A nejsjspíš by to měl být tento kousek:
[ Link ]

o 16.12.2009, 14:01 | hanzz
Ty woe, nemůžete si psát předmět vašich dotazů do nadpisu? Prostě polopaticky "Máte někdo zkušenosti s Peugeot 306 2.0 HDI?"

Člověk by si potom ušetřil zbytečný klikání...
o 16.12.2009, 17:06 | Zdeny60
hezký auto. Měl jsem v letech 95-98 P306 sedan s TD 66kW to nebylo HDI. Toto je HDI??
Jinak k autu jako takovýmu bych neměl v podstatě co negativního říct: na to, jak je zvenku celkem ne moc velký, tak uvnitř nadprůměrný prosotr, daaaleko více, než Oktas I. Podpovzek celkem příjemný, tzn. ani ne moc tvrdý, ale ani moc houpavý. Kastel velmi odolná proti korozi, díly podovzku celkem drží (já měnil po asi 180tkm pouze kousle ložisko v PZ kole, to muselo natvrdo autogenem včetně náboje) a měl jsem potíže s dodatečně montovanou klimou - námraza mi tekla na nohy :-(

Jinak fakt dobrý poježdění. Cenu nehodnotím.
o 16.12.2009, 17:45 | C.A.R.L.O.S.
hanzz: srr přístě se polepsším....
Zdeny60: jj je to HDI...jinak mooc dík a stručnej vytah pro a proti ;-))
o 16.12.2009, 20:57 | dandali
us je teda divny ze je to prvni majitel a nema to servisku trochu divny ne a jinak delam s autama us 7let a zadny velky problemy s timdle modelem nejsou as na to ze to pochazi z francie .ty maj chlastat vino a ne se srat do aut :-)
o 16.12.2009, 21:44 | C.A.R.L.O.S.
noo tak jako divny to asi bude...ale tak to se asi budu muset poptat na miste...jako svagr koupil taky dovoz scenica a servisku to taky nemelo a bylo to prvnim majiteli..
o 16.12.2009, 23:49 | camron
2hanzz:

já ti poradím, nemusíš na nic klikat, jen na každý jednotlivý topic můžeš najet kurzorem a ihned se ti objeví, co tam pisatel vepsal..:-)
o 17.12.2009, 06:23 | hanzz
camron: A jo... dobrá rada, dík :)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3368 sekund.